Masáže již od 699 Kč na Zážitky.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
E-shop nabízející dárky ve formě všemožných zážitků pro muže, ženy i děti, Zážitky.cz, naleznete masáže...Více informací

E-shop nabízející dárky ve formě všemožných zážitků pro muže, ženy i děti, Zážitky.cz, naleznete masáže již od 699 Kč. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Zážitky.cz

Automobilové zážitky, povolání na zkoušku, zážitkové pobyty, vojenské zážitky, sportovní zážitky, adrenalinové zážitky, relaxační zážitky nebo vzdělávací zážitky v sortimentu rozhodně nemohou chybět. Na všechny produkty navíc může být uplatněna sleva, se kterou se vám dostane skvělého zážitku za opravdu příjemnou cenu. Nákupy na Zazitky.cz se skutečně vyplatí a potěší každého.

Nabízený sortiment

E-shop Zazitky.cz nabízí opravdu bohatou paletu možností, takže se jejich sortiment dělí hned podle několika základních charakteristických znaků:

  • kategorie – automobilové zážitky, povolání na zkoušku, vzdušné zážitky, masáže a relaxace, zážitkové pobyty, únikové hry, zážitky ve virtuální realitě a další
  • věk – mladý muž/mladá žena, teenager/teenagerka, třicátník/třicátnice, ještě není v důchodu/v nejlepších letech, dědeček/babička, dítě
  • sezóna – letní, zimní, celoroční
  • pro koho – pro muže, pro ženy, pro dva, skupinové, pro handicapované
  • typ – relaxační zážitky, adrenalinové zážitky, vzdělávací zážitky
  • příležitost – svatební dary, vánoční dárky, dárky k Valentýnu, dárky k narozeninám, dárky k výročí, dárky k promoci, dárky k narozeninám
  • druh – netradiční dárky, originální dárky, romantické dárky, wellness pro dva, wellness víkend pro ženy, romantické pobyty pro dva a další
  • cena – dárky do 1 000 Kč, dárky do 1 500 Kč, dárky do 2 000 Kč, dárky do 2 500 Kč, dárky do 3 000 Kč, dárky do 5 000 Kč
  • místo – všechny kraje České republiky

Jak je patrné z tohoto seznamu, tak skvělý zážitek čeká opravdu na každého z vás. Navíc jste také pravidelně informováni o zážitcích akci, takže vám žádná sleva neuteče.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Doprava zboží zákazníkovi je umožněna osobním odběrem v Praze nebo elektronicky. Obě možnosti jsou od dalších poplatků osvobozeny, takže zákazník zaplatí pouze hodnotu poukazu na zážitek.

Dále je možné využít služeb České pošty. Doporučeně doprava stojí 109 Kč, doporučeně EXPRESS vyjde na 189 Kč, na dobírku zákazník zaplatí 129 Kč a na dobírku EXPRESS 219 Kč.

Kurýr po celé ČR je zpoplatněn částkou 119 Kč a v případě dobírky stojí 139 Kč.

Zaplatit je možné online platební kartou, dárkovým poukazem, benefitním a věrnostním programem, rychlým bankovním převodem, na dobírku nebo v hotovosti v případě osobního vyzvednutí v Praze.

Bonusy pro zákazníky

Na veškerý sortiment internetového obchodu Zazitky.cz je možné uplatnit slevový kód, díky němuž se vám dostane skvělého zážitku za zvýhodněnou cenu. Tento speciální kód můžete použít i v případě zboží, na které již předtím byla ohlášená sleva. Ušetříte tak dvojnásobně.

V ceně každého zážitku je platnost poukazu po dobu 12 měsíců a také dárkové balení, v němž vám je poukaz zaslán. Pokud ještě na zboží použijete slevový kód, získáte všechny tyto služby rovněž, takže se vám dostane parádního servisu za velice příjemnou cenu.

Zákazníci jsou pravidelně informováni o nových zážitcích v nabídce pomocí speciálně vytvořené kategorie, takže rozhodně nebudete připraveni o nic, co by vás mohlo ohromit.

Reklamace a vrácení zboží

Pokud se vám zamýšlený dárek v podobě zážitku nepovede podle představ obdarovaného, není problém v době platnosti poukazu vrátit zboží zpět poskytovateli. Buď vám budou vráceny peníze nebo si jej můžete vyměnit za jiný.

Reklamaci zážitku můžete provést nejpozději ve lhůtě tří měsíců ode dne poskytnutí služby a z e-shopu se vám odpovědi dostane do 7 pracovních dnů. Reklamace pak bude bez zbytečných odkladů vyřízena nejpozději do 30 dnů ode dne přijetí. Reklamovat lze samozřejmě i produkty, na které byla uplatněna sleva a vše probíhá naprosto stejným způsobem.