Doprava zdarma nad 2 500 Kč na Waragod.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Nakupte na e-shopu Waragod.cz za více jak 2 500 Kč a dopravu máte zdarma.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Waragod.cz

V e-shopu se zaměřují převážně na celkovou spokojenost zákazníka a provází jej všemi kroky, tedy od první návštěvy až po objednávku zboží. Eshop nabízí produkty od cca 90 různých výrobců a je jedinečný tím, že vybudoval zcela novou značku oblečení s názvem Waragod Merch, proto si jistě všichni nadšenci vojenského a outdoorového stylu přijdou na své.

Sortiment Waragod.cz

Nabídka tohoto eshopu je velmi obsáhlá a je členěna do pěti hlavních kategorií:

  • Oblečení
  • Ženy
  • Outdoor
  • Výstroj
  • Boty

Eshop má velmi dobře rozdělen sekce pro dámské oblečení, které najdete pod kategorií Ženy a pro pánské oblečení. Pro ženy jsou k dispozici dámské bombery, legíny, mikiny, kalhoty, trička, tílka, košile, bundy, soupravy a overaly, šaty, ale také plavky a přechodné bundy. Sekce s názvem Oblečení je určena pro pány a vybírat můžete od bund a kabátů, košil, souprav, vest až po rukavice, opasky, pracovní oděvy a spoustu dalšího.

V další sekci s názvem Outdoor najdete opravdu všechno, co pro venkovní dobrodružství potřebujete. Jedná se například o stany, karimatky, spací pytle, turistické potřeby, kempingový nábytek, repelenty, vařiče, doplňky a mnoho dalšího. Pro opravdové vojáky je zde sekce Výstroj, kde si můžete vybírat vybavení, jako jsou pouta, praky, chrániče sluchu, maskování, ochranné brýle, nášivky, vlajky a podobně.

Nezapomeňte také na Boty, které jsou nezbytnou výbavou do terénu. Vybírat můžete například mezi teniskami, kanadami, gumáky, pohorkami, ale najdete zde také péči o obuv, vložky do bot, protiskluzové návleky a jiné.

Mimo prodejní zboží jsou k dispozici na těchto stránkách také užitečné články, které vás připraví do terénu a pomohou vám s tím, jak se zachovat při nečekaných situacích.

Jak ušetřit na Waragod.cz

Pokud chcete na vaší objednávce něco ušetřit, tak neváhejte a využijte některou z těchto níže popsaných výhod.

Výprodej

Pravidelně na eshopu naleznete zboží, které je v akci. Stačí, když kliknete na sekci s názvem Výprodej a uvidíte všechny produkty, na kterých nyní probíhá slevová akce, nebo zboží, které se vyprodává a už nebude znovu naskladněno.

Newsletter

Pokud se na stránkách přihlásíte k odběru newsletteru, nejenom, že vám už žádné slevy, nebo novinky neuniknou, ale také získáte tímto přihlášením 8 % slevu na váš nákup. A to se vyplatí. Tak neváhejte a využijte toho.

Slevové kódy

Využitím slevových kódů na našem portálu, ušetříte až několik desítek procent z celkového nákupu. Většinou lze tyto kódy uplatnit na celý sortiment, nebo jeho část či dopravu.  Jelikož jsou slevové kódy vždy jen na určité časové období, doporučujeme navštěvovat náš web pravidelně.

Doprava zboží a platební metody

Při nákupu zboží nad 2500 Kč platí to, že dopravu máte zcela zdarma.

Pro doručení zboží lze využít tyto způsoby:

  • GLS kurýr – cena dopravy je 119 Kč
  • Zásilkovna – cena dopravy je 89 Kč

Cena za dobírku je 35 Kč.

Přehled platebních metod:

  • Úhrada zboží na dobírku
  • Okamžitý bankovní převod
    • platí pro banky: Reiffeisen Bank, KB, ČSOB, mBank, Moneta, UniCredit, FIO, Equa a Česká Spořitelna
  • Úhrada kartou přes internet
  • Úhrada zboží předem na účet
    • číslo účtu: 2201069855/2010

Vrácení či výměna zboží a reklamace

Pokud se vám nebude doručené zboží líbit, nebo ho budete potřebovat vyměnit, stačí jen vyplnit protokol, který je zveřejněn přímo na stránkách eshopu a zaslat zboží zpět na adresu, která je zde také uvedena. Zásilku je nutné zaslat bez dobírky jako balík na uvedenou adresu a vrácené zboží nesmí být poškozeno ani používáno a musí být kompletní, včetně původních visaček. Při reklamaci stačí vyplnit reklamační protokol a zaslat ho společně se zásilkou. Lhůta pro vrácení zboží je 14 dní od převzetí zboží kupujícím a pro výměnu platí lhůta 30 dnů.

Teď už stačí se jen mrknout a něco vybrat.