Sleva 150 Kč na první nákup na Truhlíkov.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Zaregistrujte se k odběru novinek online zahradnictví Truhlíkov.cz a obdržíte slevu 150 Kč na Vaši...Více informací

Zaregistrujte se k odběru novinek online zahradnictví Truhlíkov.cz a obdržíte slevu 150 Kč na Vaši první objednávku. Kupón můžete uplatnit při objednávce nad 1 000 Kč. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Doprava zdarma nad 2 000 Kč na Truhlíkov.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Nakoupíte-li v e-shopu Truhlíkov.cz nad 2 000 Kč máte dopravu až domů zcela zdarma.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Truhlikov.cz

Chybí vám potřebná výbava a rádi byste ji obnovili nebo doplnili o nové kousky? V tom případě je pro vás internetový obchod truhlikov.cz ideálním řešením. V obchodě se starají o to, abyste nakoupili jen kvalitní produkty za rozumné ceny a rádi se k e-shopu v budoucno vrátili. Internetový obchod Truhlíkov.cz nabízí doplňky do zahrady, fólie, textilie, plachty, hnojivo, kovový zahradní nábytek, domáčí potřeby, holínky, nářadí, svíčky, nádobí, postavy a zvířata, svícny a jiné produkty. Kvalita produktů, široký sortiment, celoroční servis, to je jen malý výčet důvodů, proč se vyplatí nakupovat na tomto e-shopu. Ze značek tu najdete například:

  • Fiskars
  • Gardena
  • Connex

Nabídka produktů je velká a neustále se aktualizuje a doplňuje o nové a moderní kousky z této oblasti. O široké nabídce produktů se můžete přesvědčit na příjemně vytvořeném a přehledném e-shopu. Pokud chcete při nákupu ušetřit, může být na nákup uplatněna sleva, s níž se celková cena nákupu sníží. Z toho důvodu je nakupování na tomto e-shopu opravdu dobrou volbou. Speciální akce, výprodeje a nabídky různých slev mohou ulehčit zákazníkovu volbu při výběru zboží. Pokud si tedy chcete udělat radost novou zahradní výbavou, určitě zvolte e-shop truhlikov.cz

Nabízený sortiment

Sortiment internetového obchodu Truhlikov.cz je rozsáhlý, a z toho důvodu tomu bylo přizpůsobeno členění, které rozděluje sortiment do několika následujících kategorií:

  • Osázené truhlíky-květinové truhlíky, truhlíky s bylinkami, jedlá zahrada, truhlíky Bergamot, truhlíky Lechuza
  • Rostliny-růže, klíčky, osivo, půdopokryvné
  • Zahrada-dřevěný zahradní nábytek, truhlíky, květináče, obaly, držáky, háky, misky, grilování, zálivka, hadice, substráty a mulče, Hnojivo, fólie, textilie, plachty, zastínění a rohože, obrubníky, předpěstování, zahradní chemie, doplňky do zahrady, kovový zahradní nábytek, umělé trávníky, venkovní osvětlení
  • Nářadí-nůžky, zahradní nářadí, sekery, pily, nože, rukavice, smetáky, košťata, postřikovače, nářadí pro ženy, hobby dílna, chemie pro domácnost, domácí potřeby, nářadí různých značek, holínky
  • Dekorace-umělé květiny, designové doplňky, postavy a zvířata, lucerny, lampy, svítidla, aranžérské potřeby a materiály, svíčky vůně, difuzéry, svícny, sklenice, vázy, přírodní kosmetika, nádobí, dětské zboží
  • Delikatesy-teplé nápoje, čokoládové pochoutky, sirupy, koncentráty, mošty, sladké pochoutky, masa a paštiky, zeleninové pochoutky, koření, müsli, sušené ovoce a plody
  • Opory a loubí-zahradní altány, loubí, zahradní tyče, mřížky a treláže, opory tvarované

Dle výše uvedeného seznamu je zřejmé, že nabídka e-shopu je široká a každý si zde vybere přesně ten produkt, po kterém touží a potřebuje. Na mnoho produktů může být uplatněna sleva, která výhodné ceny produktů může ještě snížit. Zákazníkovi se rozhodování značně zjednoduší a e-shop se pro něj stane místem, na které se bude rád vracet. O jeho zahradu a domácnost bude kvalitně postaráno.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Všechny objednávky provedené a uskutečněné v e-shopu truhlikov.cz jsou zákazníkům zasílány prostřednictvím kurýrních služeb: PPL, Toptrans nebo kurýrem Truhlíkov. Možnost osobního odběru u tohoto e-shopu je k dispozici v Líbeznicích. Zde je samozřejmě doprava zdarma. V případě nákupu dárkových poukazů, které se posílají emailem, je doprava samozřejmě také zdarma. Doba dodání je u standardního zboží skladem do 3 pracovních dnů, v případě objednávky jarních osázených truhlíků se doba dodání prodlužuje v průměru na 10-14 dní. Ceny jednotlivých dopravců se liší, nicméně cena u PPL je 139 Kč a nad 2000 Kč je doprava u PPL zdarma. U Toptrans a Truhlikov je cena za dopravu 199 Kč.

Platbu je možné provést prostřednictvím online bankovního převodu, dobírkou, online platební karty nebo systémem GoPay. Zákazník má také možnost využít speciální slevový kód, díky kterému může na zboží výrazně ušetřit. E-shop zaručuje bezpečnou platbu, neboť se jedná o oficiální obchod, který by si rozhodně nedovolil žádný podvod. Živé rostliny a osázené truhlíky se odesílají jen do čtvrtka, aby případně přes víkend neležely někde ve skladu dopravce.

Slevy a bonusy pro zákazníka

U internetového obchodu truhlikov.cz se zákazník může těšit na spoustu atraktivních slev, výprodejů a nejrůznějších akcí, které mohou nákup zpříjemnit. Nechce-li zákazník přijít o žádnou z atraktivních nabídek, je vhodné, aby se přihlásil k odběru internetového newsletteru. Všechny akce, slevy a výprodeje mu budou chodit na email a zákazník o nic nepřijde. Je zde také možnost využít speciální slevový kód, čímž lze dosáhnout výraznějších slev. Tímto způsobem lze ušetřit nemalou částku peněz.

Registrace na e-shopu je velmi výhodná, protože přináší určité bonusy. Registruje-li se zákazník na e-shopu, může mu být časem poskytnuta sleva na nákup. Velkou výhodou je garance rychlého dodání zboží, široký výběr sortimentu, kvalita a atraktivní ceny. Zákaznická podpora je pak zákazníkům k dispozici každý všední den. To jsou všechno výhody, kvůli kterým se na tomto e-shopu vyplatí nakupovat.

Velkou výhodou je doprava zdarma nad 2000 Kč u PPL a možnost osobního odběru zdarma v Líbeznicích. Bude-li k tomu navíc využit speciální slevový kód, může zákazník na nákupu značně ušetřit. Nakupovat na truhlikov.cz lze odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím internetu, například z pohodlí domova.

Reklamace a vrácení zboží

V případě, že zákazník není se zbožím spokojen, má právo do 14 od nákupu zboží vrátit. Stačí kontaktovat e-shop a řídit se jeho pokyny. Následně k vám pošle kurýra, který se o vše postará a časem vám vrátí e-shop peníze. V případě reklamace je postup stejný. Vždy je potřeba držet se rad a postupů zákaznického oddělení. Mimo vlastní reklamační řád e-shopu se na zboží vztahuje reklamační řád České republiky. V případě jakýchkoli nejasností, dotazů nebo stížností je vždy možné kontaktovat zákaznickou linku, která vždy ráda poradí a pomůže s daným problémem.