Doprava zdarma nad 1 900 Kč na Trendovo.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Věděli jste že, když objednáte na Trendovo.cz zboží za více jak 1 900 Kč máte...Více informací

Věděli jste že, když objednáte na Trendovo.cz zboží za více jak 1 900 Kč máte dopravu zdarma? Trendovo.cz, to je internetový obchod se stylovým a pohodlným dámským oblečením. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Slevy až 50 % na Trendovo.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
V sekci Slevy e-shopu Trendovo.cz narazíte na krásné zlevněné kousky až o 50 %.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Trendovo.cz

Trendovo každé ženě dokáže jistě vytvořit úsměv na tváři.
Kvalitu a stálost e-shopu dokládá i jeho šestiletá historie, při které neustále roste a zvyšuje objem nabízeného zboží.

Nabízený sortiment e-shopu Trendovo

O Trendovo se momentálně zajímají doslova tisíce zákaznic, proto je i nabízený sortiment značně rozšířený. Základní rozdělení produktů do jednotlivých kategorií vypadá následovně:

  • novinky
  • oblečení – topy, trička, šaty, mikiny, teplákové soupravy, bundy, kabáty, kalhoty, šortky, vesty, svetry, plavky, saka
  • kabelky – kabelky a peněženky
  • brýle
  • doplňky – čepice, ručníky, kosmetické štětce, náušnice

Doprava a platba objednaného zboží

Dopravu zboží k zákazníkovi lze zvolit dvojím způsobem. Přeprace PPL doveze zákazníkovi zboží v ceně 100 Kč. Platbu je možné provést při převzetí od kurýra na dobírku za poplatek 25 Kč. V případě platby kartou on-line se další poplatek nehradí.

Využití služby zásilkovna stojí 65 Kč a zboží se dá zaplatit stejným způsobem (i se stejnou výší poplatků) jako v předchozím případě. Obecně se ovšem počítá, že využití této služby může dodání zboží prodloužit až o 48 hodin.

Běžná dodací lhůta se pohybuje mezi 2 až 5 dny a dopravu zdarma může zákazník očekávat při nákupu zboží v hodnotě větší než 2 199 Kč.

Bonusy spojené s nákupem na e-shopu Trendovo

Využívání Trendovo ke svým nákupům přináší zejména kvalitní zboží za rozumnou cenu. Aby se k vám dostával pravidelný přísun informací o různých novinkách nebo akcích, je možné si zařídit zasílání newsletterů na váš e-mail.

Novinky můžete navíc v případě zájmu sledovat i na oficiálních profilech, které se nacházejí na nejpoužívanějších sociálních sítích vůbec (Instagram, Facebook).

Navíc se cena nákupu dá ještě výrazně snížit za pomoci Trendovo slevový kód, který zadáte k vybranému zboží ve vašem košíku a následně je z výsledné ceny produktu sleva odečtena. Trendovo slevy se opravdu vyplatí a potěší každou nákupčí duši.

Výměna a vrácení zboží

Kterýkoli produkt e-shopu lze jednoduše vyměnit do 14 dní od převzetí zboží. Stačí pouze odeslat objednávku zpět k odesílateli a ten vám ji následně obratem vymění. Při výměně zboží padají náklady na dopravu na hlavu kupujícího.

Vrácené zboží musí být v původním stavu, kompletní s visačkou a originálním obalem. Nesmí být nošen, navoněný, používaný nebo obnošený. Dodané zboží musí být použito pouze k účelům vyzkoušením, aby jej obchod přijal zpátky.
K vrácení i vyměnění zboží je třeba vyplnit formulář přiložený k zaslané faktuře.

Reklamační formulář a formulář pro odstoupení od smlouvy se pro všechny případy nachází přímo na e-shopu Trendovo, aby byl pro zákazníky připravený komfort z využití pouze jedné stránky ke všem potřebným účelům, které mohou nastat.