Doprava zdarma nad 1 000 Kč na OutdoorMarket.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Cenu za dopravu nemusíte řešit pokud nakoupíte za více jak 1 000 Kč v e-shopu...Více informací

Cenu za dopravu nemusíte řešit pokud nakoupíte za více jak 1 000 Kč v e-shopu s outdoorovým vybavením a oblečením, OutdoorMarket.cz. Z dopravců si můžete vybrat mezi Českou poštou (Balík Na poštu, Balík Do ruky nebo Balík Do balíkovny), GLS nebo Zásilkovnou. Osobní odběr na pobočce v Plzni. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu OutdoorMarket.cz

V opravdu rozsáhlém sortimentu samozřejmě nechybí zboží jako bundy a kabáty, vesty, kalhoty, šaty a sukně, kraťasy a 3/4 kalhoty, funkční prádlo, košile, trička a tílka, mikiny, cyklooblečení, svetry, dětská obuv, dámská obuv, pánská obuv, ponožky, čelenky, tejpy, čepice, kukly, návleky, peněženky, pláštěnky, prací prostředky, ručníky, rukavice, aminokyseliny, proteiny, iontové nápoje, čelovky, deky, grily, chemické WC, chladící tašky a boxy, nábytek, stany, spacáky, batohy, tašky, nepromokavé vaky, vodní sporty a další skvělé produkty, které by vám neměly uniknout. Na veškerou nabídku e-shopu Outdoormarket.cz navíc může být uplatněna sleva, se kterou nakoupíte za výrazně nižší cenu. To už se skutečně vyplatí.

Nabízený sortiment

Sortiment nabízený internetovým obchodem Outdoormarket.cz je skutečně velice rozsáhlý a proto je tomu uzpůsobeno také členění do jednotlivých kategorií, které je opravdu přehledné a vypadá následovně:

  • Stany – 1-2 osoby, 3-4 osoby, 5 a více osob, přístřešky, příslušenství
  • Spacáky – zimní, letní
  • Batohy a tašky – batohy, tašky a jiná zavazadla, nepromokavé vaky, ledvinky, taštičky
  • Karimatky
  • Dámské oblečení – bundy a kabáty, vesty, kalhoty, šaty a sukně, kraťasy a 3/4 kalhoty, funkční prádlo, košile, trička a tílka, mikiny, cyklooblečení, svetry
  • Pánské oblečení – bundy a kabáty, vesty, kalhoty, kraťasy a 3/4 kalhoty, funkční prádlo, košile, trička a tílka, mikiny, cyklooblečení, svetry
  • Dětské oblečení – bundy a kabáty, vesty, kalhoty, šaty a sukně, kraťasy a 3/4 kalhoty, funkční prádlo, košile, trička a tílka, mikiny, cyklooblečení, svetry
  • Boty a ponožky – dětská obuv, dámská obuv, pánská obuv, ponožky
  • Doplňky – čelenky, tejpy, čepice, kukly, návleky, peněženky, pláštěnky, prací prostředky, ručníky, rukavice, sluneční brýle, šátky, termosky, trekingové hole
  • Kempingové vybavení – čelovky, deky, grily, grilovací nářadí, příslušenství, chemické WC, chladící tašky a boxy, nábytek, nádobí, osvětlení, plynové kartuše a lahve, turistické vařiče
  • Vodní sporty
  • Sportovní výživa – aminokyseliny, proteiny, iontové nápoje, kreatin, spalovače tuků

Jak je patrné ze seznamu produktů v každé kategorii, tak na své si přijde skutečně každý zákazník bez ohledu na věk a pohlaví. Na veškerý sortiment navíc může být uplatněna sleva, díky níž můžete s každým nákupem výrazně ušetřit.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Dopravu zboží zákazníkovi je možné zprostředkovat hned několika způsoby. V prvé řadě můžete využít Českou poštu a její Balík do ruky, která kupujícího vyjde na 72 Kč poštovného. Balík na poštu stojí 63 Kč a Balík do balíkovny vyjde na poštovné v hodnotě 61 Kč.

Objednávky je možné přepravit také na Slovensko nebo Polsko.

Přepravce GLS si za své služby účtuje poštovné v hodnotě 89 Kč. Zaslání objednávky na jednu z mnoha poboček Zásilkovny.cz vyjde stojí 62 Kč a je umožněno pouze při váze objednávky do 5 kg.

Pokud hodnota vašeho nákupu přesáhne částku 1 000 Kč, jste od povinnosti platit dopravu naprosto osvobozeni, této částky však musíte dosáhnout i v případě, že na zboží z nabídky uplatníte slevový kód. Počítá se totiž až ta výsledná částka, což je poměrně logické.

Platbu je možné provést bankovním převodem, službou Twisto, pomocí GoPay, Cofidis iPlatbou či na dobírku, jejíž cena se liší podle zvoleného přepravce (Zásilkovna 15 Kč, Česká pošta 37 Kč, přepravce GLS 22 Kč).

Bonusy pro zákazníky

Jelikož si dnes téměř všichni přejeme s každým nákupem ušetřit, můžete toho jednoduše docílit tak, že na zboží uplatníte slevový kód. Jedná se o jednoduchý způsob, díky němuž šetříte a nemusíte se spoléhat na výprodeje či akce.

V nabídce e-shopu Outdoormarket.cz se poměrně pravidelně objevuje zboží, které je v akci. I na takové zboží lze uplatnit slevový kód, takže při nákupu ušetříte rovnou dvojnásobně.

Pokud nechcete, aby vám neustále unikali novinky v sortimentu, výprodeje, slevové akce či kterákoli další sleva, stačí se jednoduše přihlásit k zasílání pravidelných informačních newsletterů do vaší e-mailové schránky. Tak už vám nikdy nic neuteče. Novinky můžete sledovat například také na Facebooku.

Určitě se také vyplatí registrovat sám sebe jako uživatele e-shopu, díky čemuž získáte přehled o všech svých dosavadních objednávkách a zároveň nebudete muset při dalších nákupech znovu zadávat své osobní údaje.

Reklamace a vrácení zboží

Zboží je možné vrátit zpět odesílateli bez udání důvodu v zákonem stanovené lhůtě 14 dní. Reklamace dále probíhají podle platného reklamačního řádu, který je k dispozici přímo na stránkách e-shopu.