Doprava zdarma nad 2 000 Kč na Olivie.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
nakupte v e-shopu se stříbrnými šperky, Olivie.cz, nad 2 000 Kč a dopravu máte automaticky...Více informací

nakupte v e-shopu se stříbrnými šperky, Olivie.cz, nad 2 000 Kč a dopravu máte automaticky zdarma. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Olivie.cz

Sortiment

Nabídka tohoto eshopu je opravdu rozmanitá a zboží zde můžete vybírat z pěti hlavních kategorií:

  • Šperky pro ženy
  • Šperky pro děti
  • Šperky pro muže
  • Trendy
  • Doplňky

Jak je známo, tak nejlepším dárkem pro ženu je šperk, na tomto eshopu můžete vybírat ze stříbrných náušnic, prstenů, přívěsků, řetízků, jak na ruce, tak na nohy a náramků. Získáte tak dokonalý dárek pro svou manželku, přítelkyni, maminku, sestru či dceru. Zajímavou nabídkou eshopu jsou šperky pro děti, které jsou hravé, veselé, roztomilé a v oblíbeném trendy designu zvířátek, víl, srdíček a spoustu dalších. Vybírat můžete přívěsky, prstýnky, náramky či dětské náušnice. Také muži ocení kvalitu a eleganci nabízených šperků v podobě řetízků, přívěsků či extravagantních prstenů, které nesmí chybět ani zde.

Sekce s názvem Trendy je plná aktuálních a nejčastěji kupovaných šperků, je rozdělena do podkategorií: Zvířátka, Náboženská tématika, Květiny, Perly, Opál, Srdce, Nekonečno, Strom života a Svatební šperky. Ke každému šperku je v ceně i krásná dárková krabička s logem eshopu, pokud byste si ale přáli atypickou krabičku či jiný obal, tak je najdete v Doplňcích spolu s hadříkem na čištění šperků.

Pokud chcete být první, kdo spatří nejnovější šperky, tak neváhejte a klikněte na sekci s názvem Novinky, kde naleznete všechny nejnovější kolekce.

Neplaťte plnou cenu na Olivie.cz

Pokud by se vám hodilo ušetřit nějakou tu korunu, tak vám pomůžeme, jak na to.

Akce

Pravidelně se na eshopu objevují slevy a nejrůznější akce na uvedené produkty, je jen potřeba rozkliknout část nazvanou Akce, kde vždy najdete šperky za zvýhodněné ceny a tak můžete i nějaké peníze ušetřit.

Doprodej

Na eshopu je část, kde jsou pravidelně umisťovány šperky, které se doprodávají a už nebudou naskladněny. Proto jsou vždy s velmi výraznou slevou a najdete je v části s názvem Doprodej.

Slevové kódy

Nejjednodušší způsob jak ušetřit je využít slevové kódy na našem portálu, kde můžete ušetřit až několik desítek procent z celkového nákupu. Můžete zde objevit slevové kódy, které lze uplatnit buď na celý sortiment, na dopravu, nebo jen na část z nabízeného zboží, ale jsou vždy jen na určité časové období. Proto doporučujeme pravidelně navštěvovat náš portál, aby vám žádná další sleva neunikla.

Doprava zboží a platební metody

Pokud nakoupíte zboží nad hodnotu 1 000 Kč, máte dopravu zcela zdarma.

Pro doručení zboží lze využít tyto způsoby:

  • PPL – cena dopravy je 69 Kč
  • Česká pošta
    • Balík na poštu – cena dopravy je 74 Kč
    • Balík do ruky – cena dopravy je 79 Kč
    • Balík do balíkovny – cena dopravy je 59 Kč

Přehled platebních metod:

  • Bankovní převod
  • Rychlá platba kartou – GOPAY

Vrácení a výměna zboží

Pokud vám nesedí velikost nebo šperk není dle vašich představ, můžete jej do 90 – ti dnů vyměnit za jiný, nebo jej vrátit bez udání důvodu. Postup pro vrácení či výměnu zboží je uveden na webových stránkách eshopu v části s názvem Výměna a vrácení.

Reklamace

Na zboží platí dle zákona dvouletá záruka, takže v případě jakýchkoliv nedostatků nebo vad, není problém s jeho reklamací. Opět je postup pro uplatnění reklamace popsán přímo na eshopu v části s názvem Reklamace.

Všechny výměny zboží i reklamace jsou řešeny pouze korespondenční cestou. Osobní návštěvy eshopu nejsou možné. Expediční náklady na přepravu jsou hrazeny zákazníkem.