Doprava zdarma nad 2 500 Kč na NovaKabelka.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Bezplatnou dopravu pomocí DPD, České pošty či Zásilkovny získáte při nákupu nad 2 500 Kč...Více informací

Bezplatnou dopravu pomocí DPD, České pošty či Zásilkovny získáte při nákupu nad 2 500 Kč v e-shopu NovaKabelka.cz. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Výprodej kabelek na NovaKabelka.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
V sekci výprodej v e-shopu NovaKabelka.cz naleznete vybrané kabelky ve výprodeji za super ceny. Tak...Více informací

V sekci výprodej v e-shopu NovaKabelka.cz naleznete vybrané kabelky ve výprodeji za super ceny. Tak si ulovte i Vy tu správnou kabelku a ušetřete. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu NováKabelka.cz

Na své si přijdou jak muži, tak ženy. V nabídce se samozřejmě objevují kategorie jako kožené kabelky, plesové kabelky, Pierre Cardin kabelky, dámské aktovky, pánské aktovky, tašky přes rameno, dámské batůžky, pánské batůžky,cestovní tašky, dámské peněženky, pánské peněženky, dámské pásky, pánské pásky, dámské deštníky, pánské šátky, dámské šátky a mnohé další produkty, které ve vašem vlastnictví rozhodně nesměji chybět. Na veškerý sortiment e-shopu může být dále uplatněna sleva, se kterou se vám podaří získat opravdu jedinečné produkty za výrazně nižší cenu. Nákupy na Novakabelka.cz se skutečně vyplatí.

Nabízený sortiment

Jelikož je sortiment internetového obchodu Novakabelka.cz opravdu značně rozsáhlý, muselo tomuto faktu být samozřejmě přizpůsobeno také členění do jednotlivých kategorií, které je velice přehledné a vypadá následovně:

  • kabelky – kožené kabelky, plesové kabelky, Pierre Cardin kabelky
  • aktovky – dámské aktovky, pánské aktovky
  • tašky přes rameno
  • batůžky- dámské batůžky, pánské batůžky
  • cestovní tašky
  • peněženky – dámské peněženky, pánské peněženky
  • pásky – dámské pásky, pánské pásky
  • deštníky – dámské deštníky
  • šátky – pánské šátky, dámské šátky

Jak je patrné z tohoto seznamu, tak Novakabelka.cz poskytuje svým zákazníkům skutečně prvotřídní nabídku produktů. Navíc je vám pravidelně zpřístupněna sleva, díky níž můžete nakoupit produkty té nejvyšší kvality za výrazně nižší ceny.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Dopravu zboží zákazníkovi je možné provést prostřednictvím České pošty a její služby Balík do ruky. Tato služba je zpoplatněna částkou v hodnotě 59 Kč. Dále je možné využít přepravní společnost PPL, která si za poštovné účtuje poplatek v hodnotě 99 Kč. Osobní odběr v Praze je zcela zdarma.

Pokud se rozhodnete nakoupit zboží v hodnotě vyšší než 2 500 Kč, jste od povinnosti platit poštovné zcela osvobozeni. Této částky musíte dosáhnout i poté, co na zboží uplatníte slevový kód. Počítá se totiž samozřejmě až ta výsledná částka.

Platbu je možné provést bankovním převodem na účet, online platební kartou, hotově nebo kartou při osobním odběru v Praze či na dobírku. Dobírka je jako jediná dále zpoplatněna částkou 29 KČ.

Bonusy pro zákazníky

Každý zákazník má možnost využít výše zmíněný slevový kód, s nímž dokáže na každém nákupu s Novakabelka.cz výrazně ušetřit peníze.

Tento slevový kód je možné využít i na zboží, které již předtím podléhalo nějaké slevě. Ušetříte tak rovnou dvojnásobně.

Určitě se také vyplatí registrovat sám sebe jako uživatele internetového obchodu, protože díky tomu získáte přehled o všech svých dosavadních objednávkách a nákupy se v mnohém usnadní. Přihlásit se lze i přes osobní účet na Facebooku či Googlu. Pokud nechcete, aby vám unikly novinky, akce, výprodeje v e-shopu Novakabelka.cz, určitě se vyplatí sledovat oficiální stránky obchodu na facebooku. Tak zůstanete neustále v obraze.

Bonusem také je, že pokud si nebudete s čímkoli ohledně výběru zboží či momentálních módních trendech rady, není nic jednoduššího, než napsat do online poradny, která je zpřístupněna naprosto každému návštěvníkovi internetového obchodu Novakabelka.cz zcela zdarma. Namátkově můžeme nastínit jedinečnost tohoto poradenského blogu tak, že pokud si například nevíte rady s velikostí pásku pro svého partnera či partnerku, můžete si jednoduše nechat vysvětlit, jakým způsobem je potřeba k výběru zboží z nabídky přistupovat. Takový poradní hlas se vždycky hodí.

Za výhodu se dá předpokládat také například široký výběr módního zboží z Itálie, které na českých trzích jednoduše jen tak nenajdete. Právě proto byste určitě měli vyzkoušet utvořit objednávku, na jejímž základě se pak rozhodnete, jestli se na e-shop vrátíte jako opětovný zákazník či nikoli. Jedno je ale jisté, originalitou budete přímo čišet.

Pokud by se objevil problém s objednávkou nebo zbožím jako takovým můžete kontaktovat zákaznické centrum na telefonním čísle 226 633 875.

Reklamace a vrácení zboží

Od smlouvy je možné odstoupit bez udání důvodu ve lhůtě 14 dní od převzetí zásilky. Zboží je dále možné vyměnit za nové, pokud by měl zákazník o tuto možnost zájem. Reklamace dále probíhají podle platného reklamačního řádu České republiky. U reklamací se rozhodně nemusíte obávat problémů s dorozumíváním, jelikož zaměstnanci internetového obchodu Novakabelka.cz jsou kdykoliv připraveni pomoci všem případným zájemcům o konzultaci.