Doprava zdarma nad 501 Kč na MFP.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Nakupte v e-shopu MFP.cz za více jak 501 Kč a dopravu máte automaticky zdarma.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu MFP.cz

Jedná se o českou firmu, která na trhu působí už přes 20 let. Pořídit zde můžete například pohlednice, kalendáře, pexesa, omalovánky a další zboží s vysokou kvalitou a přijatelnými cenami. V současné době můžete vybírat z více než 3 500 položek. Eshop myslí také na majitele maloobchodu, pro které nabízí širokou škálu prezentačních prodejních stojanů, včetně pravidelného servisu.

Sortiment

Vybírat můžete opravdu z bohatého sortimentu. Jakmile vstoupíte na úvodní stránku tohoto eshopu, ihned uvidíte zboží, které je rozděleno do tří kategorií:

  • Akce – akční zboží, které je momentálně zlevněno
  • Novinky – nejnovější zboží, které je momentálně na eshopu dostupné
  • Doprodej – zboží, které se doprodává, možnost velkým slev

Mimo tyto kategorie zde naleznete také nejrůznější tematicky zaměřené pohlednice, blahopřání do obálek pro různé životní události, obálky na peníze, dále také dárkový balící materiál, jako balicí papír, dárkové krabičky a kartičky se jmenovkami a jiné.

Dalším, velmi rozmanitým sortimentem je kategorie s názvem Hobby a kreativní potřeby, kde najdete nejrůznější barvy, jak na papír, tak na sklo, různé kreativní sety, modelovací hmoty a spoustu dalšího. Pro všechny děti, které milují společenské hry je určena samostatná kategorie s názvem Dětské hry, kde si vybere opravdu každý. Najdete zde také všechno, co potřebujete na dokonalou párty nebo karneval, ale i kancelářské potřeby, kalendáře a diáře, psací potřeby, sezónní zboží dle ročního období a ostatní. Každý milovník takového zboží si tady určitě najde to své.

Jak ušetřit na MFP.cz

Nechcete-li zbytečně utrácet a raději využijete nějakých výhod, tak níže uvádíme několik způsobů, jak ušetřit.

Slevy a akce

Pravidelně se na eshopu objevují slevy a nejrůznější akce na uvedené produkty, je jen potřeba rozkliknout část nazvanou Akce či Doprodej, viz výše. Vždy zde najdete nejaktuálnější zboží, které má na určitou dobu zvýhodněnou cenu.

Velkoobchodní ceny

Pokud si přejete získat ceny za zboží, jaké mají velkoobchody, stačí se jen zaregistrovat pomocí formuláře, který je zveřejněn na webových stránkách tohoto eshopu.

Slevové kódy

Nejjednodušší způsob jak ušetřit, je využít slevové kódy na našem portálu, kde můžete ušetřit až několik desítek procent z celkového nákupu. Lze zde objevit slevové kódy, které můžete uplatnit na  zboží či dopravu, ale jsou vždy jen na určité časové období. Proto doporučujeme pravidelně navštěvovat náš portál, aby vám žádná další sleva neunikla.

Objemové slevy

Koncoví zákazníci mají možnost využít objemových slev, za těchto podmínek:

  • Hodnota objednávky nad 3 000 Kč s DPH = sleva 3 %
  • Hodnota objednávky nad 5 000 Kč s DPH = sleva 5 %

Upozornění: Při použití slevového kuponu objemová sleva zaniká.

Doprava zboží a platební metody

Pokud nakoupíte zboží nad hodnotu 501 Kč s DPH, máte dopravu zcela zdarma.

Pro doručení zboží lze využít tyto způsoby:

  • Přepravní služba PPL – cena dopravy je 89 Kč
  • Zásilkovna – cena dopravy je 49 Kč
  • Osobní odběr – zdarma

Přehled platebních metod:

  • Platba v hotovosti při nákupu
  • Platba předem bankovním převodem
    • Číslo účtu: 4381402/0800
  • Platba kartou online
  • Platba dobírkou při doručení zboží (hotovost přebírá Dopravce)
  • Platba bankovním převodem (pouze pro kupující s přiděleným kreditním rámcem se splatností)

Platba dobírkou je 25 Kč, a při nákupu nad 1 800 Kč je zdarma.

Vrácení či výměna zboží a reklamace

Vrácení a výměnu zboží lze provést klasicky dle zákona do 14 dnů od převzetí zboží s tím, že zboží musí být nepoškozené a nepoužité, v původním nepoškozeném obalu. Zboží lze vrátit či vyměnit přímo v místě sídla prodávajícího nebo poštou na adresu uvedenou na webových stránkách eshopu. Náklady na vrácení zboží jsou hrazeny zákazníkem.

Na zboží platí dle zákona dvouletá záruka, takže v případě jakýchkoliv nedostatků nebo vad, není problém s jeho reklamací. Musí být zasláno v původním obalu, je-li to možné. Pro případné reklamace se obraťte na oddělení reklamace, tel.: 581 282 143, nebo e-mail: reklamace@mfp.cz.