Sleva 10 % na nákup na MasoHere.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
10% slevu získáte pokud se zaregistrujete k odběru novinek e-shopu MasoHere.cz. Slevu obdržíte na Vámi...Více informací

10% slevu získáte pokud se zaregistrujete k odběru novinek e-shopu MasoHere.cz. Slevu obdržíte na Vámi zadaný email. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Doprava zdarma nad 2 400 Kč na MasoHere.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Pokud nakoupíte za více jak 2 400 Kč v e-shopu MasoHere.cz, získáváte bezplatnou dopravu na...Více informací

Pokud nakoupíte za více jak 2 400 Kč v e-shopu MasoHere.cz, získáváte bezplatnou dopravu na Vaší objednávku. Jako způsob dopravy si mlžete vybrat mezi Českou poštou, DPD či Zásilkovnou. Osobní převzetí je možné v prodejně v Hradci Králové. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu MasoHere.cz

Každý, kdo potřebuje napumpovat do žil energii a zároveň se nezahlcovat zbytečnými látkami, by měl sušené maso vyzkoušet. Toužíte-li udělat radost někomu, o kom víte, že sušené maso je jeho parketa, pak jste na správném místě. Pokud by vás to zajímalo, tak ideálním řešením je internetový obchod Masohere.cz, který se právě prodejem sušeného masa zabývá. V e-shopu najdete nejen sušené maso, ale také různé koření a dárkové balíčky. V obchodě se starají o to, abyste nakoupili jen kvalitní produkty za rozumné ceny a rádi se k e-shopu v budoucno vrátili. Kvalita produktů, široký sortiment, celoroční servis, to je jen malý výčet důvodů, proč se vyplatí nakupovat na tomto e-shopu. Ze značek tu najdete například:

  • BEEF JERKY SLOVENIA
  • BILTONG EN PROVENCE
  • GLOUCESTER BILTONG
  • GRIZZLY FOODS
  • JIMMY’S FOOD
  • MASO HERE
  • RUSTIC JERKY
  • SIRLOIN

Nabídka produktů je velká a stále se doplňuje o nové kousky z této oblasti. O široké nabídce produktů se můžete přesvědčit na příjemně vytvořeném a přehledném e-shopu. Ceny produktů jsou velmi rozumné a přijatelné, takže je obchod velmi často vyhledáván právě milovníky sušeného masa. Pokud chcete při nákupu ušetřit, může být na nákup uplatněna sleva, s níž se celková cena nákupu sníží. Z toho důvodu je nakupování na tomto e-shopu opravdu dobrou volbou. Speciální akce, výprodeje a nabídky různých slev mohou ulehčit zákazníkovu volbu při výběru zboží. Pokud tedy chcete mega porci kvalitní energie a chuti, určitě zvolte e-shop masohere.cz.

Nabízený sortiment

Sortiment internetového obchodu Masohere.cz je velký, a z toho důvodu tomu bylo přizpůsobeno členění, které rozděluje sortiment do několika následujících kategorií:

  • NAŠE SUŠENÉ MASO-Hovězí maso, Krůtí maso, Jelení maso, Krabice 15 ks
  • JERKY-Starter Packy
  • BILTONG-Starter Packy
  • DROËWORS-Starter Packy
  • KOŘENÍ-například: základní koření, jablečný ocet, chilli příchuť nebo příchuť hořčice
  • DÁRKOVÉ BALÍČKY
  • NOVINKY

Dle výše uvedeného seznamu je zřejmé, že nabídka e-shopu je široká a každý si zde vybere přesně ten produkt, který ho zaujme nejvíce. Může využít vyhledávač podle zvolených parametrů, jenž může velmi usnadnit vyhledávání. V tomto případě je možné využít vyhledávání podle: ceny, značky, druhu masa, příchutě, typu sušeného masa, výrobce nebo země původu. Na mnoho produktů může být uplatněna sleva, která výhodné ceny produktů může ještě snížit. Zákazníkovi se rozhodování značně zjednoduší a e-shop se pro něj stane místem, na které se bude rád vracet.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Všechny objednávky provedené a uskutečněné v e-shopu truhlikov.cz jsou zákazníkům zasílány prostřednictvím kurýrních služeb: PPL, InTime, Česká pošta, DPD nebo Zásilkovna. Možnost osobního odběru u tohoto e-shopu je k dispozici na prodejně v Hradci Králové. Ceny jednotlivých dopravců se liší, nicméně cena se vždy pohybuje kolem 100 Kč, což je rozhodně více než dobré. V případě, že částka překročí hodnotu 2400 Kč, je doprava ve všech případech zdarma. Zboží je zasíláno také na Slovensko.

Platbu je možné provést prostřednictvím dobírkou, online platební kartou nebo systémem GoPay. Zákazník má také možnost využít speciální slevový kód, díky kterému může na zboží výrazně ušetřit. E-shop zaručuje bezpečnou platbu, což potvrzuje velké množství spokojených zákazníků.

Slevy a bonusy pro zákazníka

U internetového obchodu masohere.cz se zákazník může těšit na spoustu atraktivních slev, výprodejů a nejrůznějších akcí, které mohou nákup zpříjemnit. Nechce-li zákazník přijít o žádnou z atraktivních nabídek, je vhodné, aby se přihlásil k odběru internetového newsletteru. Všechny akce, slevy a výprodeje mu budou chodit na email a zákazník o nic nepřijde. Je zde také možnost využít speciální slevový kód, čímž lze dosáhnout výraznějších slev. Tímto způsobem může ušetřit nějakou tu korunu navíc.

Registrace na e-shopu je velmi výhodná, protože přináší určité bonusy. Registruje-li se zákazník na e-shopu, bude mu poskytnuta 10 % sleva na první nákup. Velkou výhodou je garance rychlého dodání zboží, široký výběr kvalitního sortimentu a atraktivní ceny. Zákazníkům je také k dispozici zákaznická podpora každý všední den. To jsou všechno výhody, kvůli kterým se na tomto e-shopu vyplatí nakupovat. Lze se také přihlásit do Affiliate programu, který následně zákazníkovi přináší obrovské množství výhod a slev.

Velkou výhodou je doprava zdarma nad 2400 Kč a možnost osobního odběru zdarma na prodejně v Hradci Králové. Bude-li k tomu navíc využit speciální slevový kód, může zákazník na nákupu značně ušetřit. Nakupovat na masohere.cz lze odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím internetu, například z pohodlí domova.

Reklamace a vrácení zboží

V případě, že zákazník není se zbožím spokojen, má právo zboží reklamovat. Mimo vlastní reklamační řád e-shopu se na zboží vztahuje reklamační řád České republiky. Vždy je ovšem nutné kontaktovat přímo e-shop, který přesně řekne, jak máte postupovat. V případě jakýchkoli nejasností, dotazů nebo stížností je vždy možné kontaktovat zákaznickou linku, která vždy ráda poradí a pomůže s daným problémem. Vzhledem k pozitivním ohlasům na tento e-shop je však dosti pravděpodobné, že reklamace nehrozí.