Doprava zdarma nad 1 299 Kč na KrásnéVůně.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Využijte dopravu zdarma na objednávku nad 1 299 Kč v e-shopu KrásnéVůně.cz.
Získat slevu
100% Funkční

Slevy až 30 % na vybrané parfémy na KrásnéVůně.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Vybrané parfémy naleznete se slevou až 30 % v sekci akce e-shopu KrásnéVůně.cz.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu KrásnéVůně.cz

Potřebujete doplnit svou kosmetickou výbavu? Rádi byste si zpříjemnili jízdu autem nějakou příjemnou vůní? Na všechny tyto otázky je jednoduchá odpověď, internetový obchod krasnevune.cz je pro vás tím pravým řešením. Najdete zde celu řadu kvalitních vůní a parfémů, které potěší každého milovníka krásných vůní. E-shop nabízí spoustu kvalitních produktů světových značek za velmi rozumné ceny. Ze značek zde objevíte:

  • Pure
  • Saphir
  • Origanum cosmetics
  • The Fruit company
  • Good Senses
  • Aróme
  • Mikado

Z produktů zde najdete například toaletní vody, parfémy, ale také kosmetiku jako například sprchové gely a přípravky na péči o tělo a pleť. Stejně tak si zde můžete vybrat příjemné vůně do vašeho vozidla, které vám rozhodně zpříjemní vaši jízdu. O široké nabídce produktů se můžete přesvědčit na příjemně vytvořeném a přehledném e-shopu. Při nákupu na tomto e-shopu může být navíc uplatněna sleva, díky které se celková částka nákupu sníží. Pro zákazníky se tak stane nakupování na tomto e-shopu opravdu výhodné. Speciální akce, výprodeje a nabídky různých slev a dárkových sad mohou ulehčit zákazníkovu volbu při výběru zboží. Vzorkovník vůní je také velkým pozitivem. V případě, že je čas na novou vůni nebo příjemnější péči o vaše tělo, určitě zvolte e-shop krasnevune.cz

Nabízený sortiment

Sortiment internetového obchodu krasnevune.cz je pestrý, a z toho důvodu tomu bylo přizpůsobeno členění, které rozděluje sortiment do několika následujících kategorií:

  • Ženy-parfémované vody, toaletní vody, rozprašovače, dárkové sady
  • Muži-parfémované vody, toaletní vody, rozprašovače, dárkové sady
  • Kosmetika-sprchové gely, pleť, tělo, ruce
  • Auto-osvěžovače do auta s vůní lesní plodů, lilie nebo jasmínu
  • Bytové vůně-svíčky, difuzéry, vosky, aroma lampy
  • Výprodej-parfémy, kabelky, deštníky

Dle výše uvedeného seznamu je zřejmé, že nabídka je opravdu různorodá. E-shop v každé kategorii nabízí opravdu množství kvalitních produktů a každý zde najde určitě to, co hledá a potřebuje. Velkou výhodou je také vzorkovník, ve kterém si zákazník může pořídit 30 ml vůně za pár korun a doma si ho v klidu vyzkoušet, zda bude vyhovovat. Při spokojenosti si následně může objednat větší balení za rozumnou a férovou cenu. Tato služba se vyplatí, protože tak nikdo nemusí nakupovat naslepo. Každý, kdo touží po kvalitním parfému či vůni, zde určitě pohodlně nakoupí. Na mnoho produktů může být navíc uplatněna sleva, která může pohodové ceny ještě snížit. Zákazníkovi se tím výběr a rozhodování značně zjednoduší.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Všechny objednávky provedené a uskutečněné v e-shopu krasnevune.cz jsou zákazníkům zasílány prostřednictvím kurýrních služeb. Jednotlivé ceny dopravy se liší v závislosti na vybrané dopravní společnosti. Cena za dopravu by každopádně neměla překročit hranici 100 Kč. V případě objednávky nad 800 Kč je doprava zdarma. Zákazníci si mohou zboží také vyzvednout osobním odběrem na adrese provozovny v Praze vždy v pracovní den od 10 do 18 hodin. Na této prodejně si navíc můžete vyzkoušet celou řadu dalších vůní a produktů, které e-shop nabízí. Zákazník má možnost využít speciální slevový kód, díky kterému může na nákupu výrazně ušetřit. To je důvod, proč se na tomto e-shopu vyplatí nakupovat. Platbu je možné provést prostřednictvím platební karty online, dobírkou, převodem na účet nebo prostřednictvím služby PayU.

Slevy a bonusy pro zákazníka

U internetového obchodu krasnevune.cz se zákazník může také těšit na množství atraktivních slev, výprodejů a nejrůznějších akcí, které nákup dokáží zpříjemnit. Pokud zákazník nechce přijít o žádnou nabídku, je zde možnost přihlásit se k odběru internetového newsletteru. Všechny akce, slevy a výprodeje budou chodit na email a zákazník o nic nepřijde. Je zde také možnost využít speciální slevový kód, čímž zákazník dosáhne výraznějších slev, a díky tomu při nákupu na tomto e-shopu ušetří nemalé peníze.

Registrace na e-shopu se vyplatí, protože je zde možnost určitých výhod. Registruje-li se zákazník na e-shopu, může mu být časem poskytnuta sleva na nákup zboží. Pokud zákazník rád a často nakupuje parfémy a vůně, rozhodně se vyplatí tuto možnost využít. Pro ty, kteří si nejsou jistí svým výběrem, je zde k dispozici také poradna pro výběr správně vůně nebo převodník vůní, kde si zákazník může vybrat alternativu své oblíbené vůně. Na e-shopu je také přehledně zpracované složení parfémů. Zákazník, který by chtěl vědět, co daný parfém či vůně obsahuje, má možnost si vše zjistit nebo kontaktovat zákaznickou linku, která mu ráda poradí.

Velkou výhodou je také už zmíněná doprava zdarma při nákupu nad 800 Kč. Pokud to zákazník navíc využije slevový kód, může na nákupu značně ušetřit. Výhodou nakupování na tomto e-shopu je samozřejmě možnost nakupovat odkudkoli a kdykoli, má-li zákazník přístup k internetu. Ceny se pohybují v rozumných hodnotách, a tudíž jsou dostupné pro každého.

Reklamace a vrácení zboží

V případě, že zákazník není se zásilkou spokojený, má nárok zboží do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Stačí jen napsat na určitý email e-shopu svůj požadavek na vrácení a zboží odeslat na danou adresu. Peníze budou zákazníkovi vráceny nejpozději do 14 dnů od přijetí zboží na sklad vráceny. Na zboží se samozřejmě vztahuje reklamační řád České republiky. V případě jakýchkoli nejasností, dotazů nebo stížností je vždy možné kontaktovat zákaznickou podporu, která s problémem ráda poradí a pomůže.