Doprava zdarma nad 1 500 Kč na KetoDiet.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Dopravu zdarma získáte za objednávku nad 1 500 Kč v e-shopu KetoDiet.cz.
Získat slevu
100% Funkční

Akce a slevy na KetoDiet.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
V sekci "Akce a slevy" e-shopu KetoDiet.cz naleznete vybrané proteinová jídla, proteinové nápoje a další...Více informací

V sekci „Akce a slevy“ e-shopu KetoDiet.cz naleznete vybrané proteinová jídla, proteinové nápoje a další produkty, které souvisí se zdravým životním stylem a vyváženým jídelníčkem se super slevou. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu KetoDiet.cz

Na své si přijdou jak muži, tak ženy. V nabídce se samozřejmě nacházejí výhodné balíčky, proteinové pečivo, proteinové těstoviny, proteinové dezerty, proteinové chipsy, proteinové nápoje, příchutě, proteinové polévky, proteinové kaše, proteinové palačinky, proteinové smoothie a mnohé další produkty, které vám v cestě za krásnějším tělem nemohou chybět. K dispozici jsou navíc také dietní plány a online magazín plný rad a triků. Na veškerý sortiment e-shopu může být dále uplatněna sleva, se kterou se vám podaří získat opravdu jedinečné produkty za výrazně nižší cenu. Nákupy na Ketodiet.cz se skutečně vyplatí.

Nabízený sortiment

Jelikož je sortiment internetového obchodu Ketodiet.cz opravdu značně rozsáhlý, muselo tomuto faktu být samozřejmě přizpůsobeno také členění do jednotlivých kategorií, které je velice přehledné a vypadá následovně:

  • E-shop – proteinové pečivo, těstoviny, dezerty, chipsy, nápoje, polévky, kaše, smoothie, tyčinky, palačinky, omelety, pudinky, příchutě, výhodné balíčky, doplňkové produkty, vitamínové doplňky, sušené maso JERKY, sirupy Ketodiet
  • Vše o ketodiet
  • Dietní plány
  • Recepty
  • Zhubni s námi
  • Magazín

Jak je patrné z tohoto seznamu, tak Ketodiet.cz poskytuje svým zákazníkům skutečně prvotřídní servis od začátku až do konce. Navíc je vám pravidelně zpřístupněna sleva, díky níž můžete nakoupit produkty té nejvyšší kvality za výrazně nižší ceny.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

K přepravě zboží zákazníkovi můžete využít jednu z následujících služeb. Buďto je pro vás připravena společnost PPL, která si za své služby účtuje 90 Kč. Dále je možné využít Českou poštu a její Balík do ruky s cenou taktéž 90 Kč. Balík na poštu stojí rovněž 90 Kč. Pokud se rozhodnete nechat si zaslat objednávku na jednu z poboček Zásilkovny, zaplatíte 55 Kč.

Platbu je možné provést online platební kartou nebo na dobírku. Dobírka je dále zpoplatněna částkou 30 Kč.

Nákup můžete mít samozřejmě levnější, když využijete slevový kód, který zadáte před zhotovením objednávky ke zboží v košíku.

Bonusy pro zákazníky

Každý zákazník má možnost využít výše zmíněný slevový kód, s nímž dokáže na každém nákupu s Ketodiet.cz výrazně ušetřit peníze.

Tento slevový kód je možné využít i na zboží, které již předtím podléhalo nějaké slevě. Ušetříte tak rovnou dvojnásobně.

Určitě se také vyplatí registrovat sám sebe jako uživatele internetového obchodu, protože díky tomu získáte přehled o všech svých dosavadních objednávkách, nákupy se v mnohém usnadní, minimálně nebudete muset neustále vypisovat své osobní údaje při dalších objednávkách, budou vám k dispozici také specializovaní výživoví poradci a neposlední řadě se jako první dozvíte o novinkách, akcích, nebo když se v nabídce objeví nějaká sleva. Takové věci se jednoznačně vyplatí, takže v podstatě nemáte nad čím přemýšlet.

Každému zákazníkovi je k dispozici také velké množství dietních plánů, které vám ve snažení za lepším tělem výrazně pomohou. Podobným benefitem je pro vás také přítomnost online magazínu, kde se dozvíte zajímavé rady, typy a triky.

Pokud si neumíte pohrát s jednotlivými ingrediencemi, je pro vás připraveno také velké množství naprosto výjimečných receptů, s nimiž se vám podaří splnit výživový plán na 100 %. Zbavíte se tak povinnosti neustále vymýšlet nové a nové recepty, se vším vám pomůže sám e-shop.

Reklamace a vrácení zboží

Záruka se počítá 24 měsíců od převzetí zásilky a reklamace dále probíhají podle platného reklamačního řádu. Od smlouvy je možné odstoupit bez udání důvodu ve lhůtě 14 dní od převzetí zásilky.