Doprava zdarma nad 1 000 Kč na Karcher.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Dopravu zdarma získáváte při nákupu čistící techniky v e-shopu Karcher.cz na objednávky nad 1 000...Více informací

Dopravu zdarma získáváte při nákupu čistící techniky v e-shopu Karcher.cz na objednávky nad 1 000 Kč. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Slevy až 15 % na čistící techniku na Karcher.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Vybrané produkty čistící technicky značky Kärcher jako jsou vysavače, tlakové myčky, zahradní technika a další naleznete...Více informací

Vybrané produkty čistící technicky značky Kärcher jako jsou vysavače, tlakové myčky, zahradní technika a další naleznete v sekci e-shopu „akční nabídky“ se super slevou až 15 %. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Karcher.cz

Vše pro dokonalou čistotu jakýchkoliv prostor

Sortiment nabízených produktů je obrovský a stále se rozšiřuje. V nabídce můžeme najít zametací stroje, podlahové mycí stroje, vysavače, parní čističe, specializované čističe součástek, přípravky pro mytí automobilů, a čistící prostředky pro vše, co vás jen napadne.

Mimoto nabízí firma dokonce i celou řadu čerpadel, zavlažovacích systémů nebo třeba zahradní techniky. Je jedno, jestli zákazník shání obyčejné čistící prostředky do domácnosti, nebo komplexnější průmyslové čističe.

Kladem je nejenom bleskové doručení

Firma nabízí svým zákazníkům celou řadu důvodů, proč se vracet. Mezi ty základní patří garance doručení do dvou dnů od objednání, samozřejmě zcela zdarma, profesionální přístup, slevové kódy nebo výhodné sezónní slevy na jejich produkty.

Můžete využít i půjčovnu

Mimo klasický prodej nebo možnost zapůjčení čistících strojů a dalšího příslušenství nabízí Kärcher služby profesionálního poradentství od opravdových odborníků v oboru. Ochotný personál se zákazníkem vždy důkladně probere jeho představy a doporučí nejvhodnější stroje. Jelikož firma prodává pouze své vlastní stroje, může se zákazník spolehnout na kvalitní technickou podporu a v případě vážné poruchy na záruční i pozáruční servis a náhradní díly.

Kärcher rovněž vydává vlastní magazín, který je plný tipů a triků pro efektivní úklid ať už v malém nebo ve velkém a nové trendy v čistící technice. Zákazníci v nich navíc mohou najít speciální slevové kupony, které mohou uplatnit při dalším nákupu zboží a výrazně tak ušetřit.