Doprava zdarma nad 1 000 Kč na Kabelečky.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Za dopravu nemusíte platit ani korunu pokud nakoupíte v e-shopu Kabelečky.cz za více než 1...Více informací

Za dopravu nemusíte platit ani korunu pokud nakoupíte v e-shopu Kabelečky.cz za více než 1 000 Kč. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Sleva 100 Kč na Kabelečky.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Pokud byste rádi uplatnili slevu 100 Kč na Váš nákup v e-shopu Kabelečky.cz, stačí se...Více informací

Pokud byste rádi uplatnili slevu 100 Kč na Váš nákup v e-shopu Kabelečky.cz, stačí se registrovat k odběru novinek. Slevový kód obdržíte na Vámi zadanou emailovou adresu a můžete ji uplatnit na objednávky nad 1 500 Kč. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Slevy až 50 % na Kabelečky.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Vybrané kabelky, peněženky, pánské tašky nebo jiné módní doplňky můžete nakoupit v e-shopu Kabelečky.cz se...Více informací

Vybrané kabelky, peněženky, pánské tašky nebo jiné módní doplňky můžete nakoupit v e-shopu Kabelečky.cz se slevou až 50 %. Stačí zavítat do sekce „Akce“ a ulovit si, co se Vám líbí. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Kabelečky.cz

Na své si přijdou jak muži, tak ženy. V nabídce se samozřejmě nacházejí kabelky do ruky, plážové kabelky, kožené kabelky, crossbody kabelky, aktovky, brašny, kapesníky, peněženky, opasky, psaníčka batohy, motýlky, šle, cestovní tašky, šály, šátky, etue, kravaty, spodní prádlo, malé kufry, dětské kufry, kufry na notebook, příruční kufry a další produkty, které ve vašem vlastnictví rozhodně nesmějí chybět. Na veškerý sortiment e-shopu může být dále uplatněna sleva, se kterou se vám podaří získat opravdu jedinečné produkty za výrazně nižší cenu. Nákupy na Kabelecky.cz se skutečně vyplatí.

Nabízený sortiment

Jelikož je sortiment internetového obchodu Kabelecky.cz opravdu značně rozsáhlý, muselo tomuto faktu být samozřejmě přizpůsobeno také členění do jednotlivých kategorií, které je velice přehledné a vypadá následovně:

  • Ženy – kabelky do ruky, plátěné kabelky, kožené kabelky, plážové kabelky, kabelky přes rameno, crossbody kabelky, kapesníky, opasky, brašny, aktovky, batohy, peněženky, psaníčka, impregnace a ošetření, cestovní kufry
  • Muži – kožené tašky, tašky přes rameno, tašky na notebook, cestovní tašky, aktovky, brašny, etue, kravaty, opasky, šály, šátky, batohy, kapesníky, motýlky, peněženky, šle, spodní prádlo, cestovní kufry, impregnace a ošetření
  • Kufry – malé kufry, střední kufry, velké kufry, sady cestovních kufrů, dětské kufry, kufry na notebook, palubní kufry, příruční kufry, skořepinové kufry, textilní kufry, hybridní kufry

To vše je navíc v doprovodu skvělých značek jako například:

  • Always Wild
  • Agnes
  • Bugatti
  • Bellugio
  • Calvin Klein
  • Diesel
  • Facebag
  • Emprorio Valentini
  • Tamaris
  • Tommy Hilfiger a dalších

Jak je patrné z tohoto seznamu, tak e-shop Kabelecky.cz poskytuje svým zákazníkům skutečně prvotřídní nabídku produktů. Navíc je vám pravidelně zpřístupněna sleva, díky níž můžete nakoupit produkty té nejvyšší kvality za výrazně nižší ceny.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Dopravu je možné provést pomocí přepravce DPD, který si za své služby účtuje poštovné v hodnotě 79 Kč. V případě dobírky zaplatíte ještě o 30 Kč více. Dále je možné zaslat balíček na jednu z mnoha poboček Zásilkovny, což stojí 50 Kč poštovné plus případných 20 Kč za dobírku.

Platbu je možné provést online bankovním převodem, dobírkou a nebo hotově přímo na prodejně Kabelecky.cz.

Pokud nakoupíte zboží v hodnotě vyšší než 1 000 Kč, jste od povinnosti platit poštovné zcela osvobozeni. Této částky musíte dosáhnout i poté, co na zboží uplatníte slevový kód. Počítá se totiž až výsledná suma.

Bonusy pro zákazníky

Každý zákazník má možnost využít výše zmíněný slevový kód, s nímž dokáže na každém nákupu s Kabelecky.cz výrazně ušetřit peníze.

Tento slevový kód je možné využít i na zboží, které již předtím podléhalo nějaké slevě. Ušetříte tak rovnou dvojnásobně. Slevových akcí se v nabídce internetového obchodu Kabelecky.cz objevuje skutečně dostatek a navíc s pravidelností. Konec května například proběhl v duchu 10 % slevy na každý nákup, v následujících měsících se zákazníci dočkají dalších skvělých akcí, které jednoduše stojí za to.

Určitě se také vyplatí registrovat sám sebe jako uživatele internetového obchodu, protože díky tomu získáte přehled o všech svých dosavadních objednávkách, nákupy se v mnohém usnadní, minimálně nebudete muset neustále vypisovat své osobní údaje při dalších objednávkách.

Pokud nechcete, aby vám unikly novinky, akce, výprodeje nebo jakákoli sleva v e-shopu Kabelecky.cz, určitě se vyplatí zařídit si pravidelné zasílání informačních newsletterů do vaší e-mailové schránky. Novinky můžete sledovat také prostřednictvím oficiálního facebookového profilu.

Na e-shopu Kabelecky.cz jsou si moc dobře vědomi, že ne každý člověk se dokáže kvalitně rozhodnout, jaké zboží momentálně letí. Proto je k dispozici také jedinečný blog, kde se zákazníci dozvědí novinky ze světa módy a budou tak moci lépe posoudit, který produkt je pro ně skutečně vhodný. Mimo to je také dozvíte, jak o jednotlivé typy zboží pečovat, aby ani po čase neztrácely svou krásu a lesk.

O spolehlivosti e-shopu vás jistě dokáže přesvědčit také řada spokojených zákazníků, kteří se k nákupu dostali ještě před vámi. Jejich ověřené názory jsou k dispozici ve spodní části stránek. Kabelecky.cz doporučuje 99 % zákazníků!

Reklamace a vrácení zboží

Od smlouvy je možné odstoupit bez udání důvodu ve lhůtě 14 dní od převzetí zásilky. Reklamace dále probíhají podle platného reklamačního řádu České republiky.