Pojištění hodinek ZDARMA na Hodinky.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Při nákupu hodinek v ceně nad 5 000 Kč automaticky získáte na rok zdarma pojištění...Více informací

Při nákupu hodinek v ceně nad 5 000 Kč automaticky získáte na rok zdarma pojištění hodinek od ERV pojišťovna, a.s.. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Doprava zdarma nad 2 500 Kč na Hodinky.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Pokud nakoupíte v e-shopu Hodinky.cz zboží za více jak 2 500 Kč dopravu máte automaticky...Více informací

Pokud nakoupíte v e-shopu Hodinky.cz zboží za více jak 2 500 Kč dopravu máte automaticky zdarma.  Navíc máte 2 měsíce na vrácení zboží. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Výprodej až 60 % na hodinky na Hodinky.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
V e-shopu Hodinky.cz nakoupíte vybrané kousky pánských či dámských hodinek se slevou až 60 %.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Hodinky.cz

Je z čeho vybírat

Sortiment na Hodinky.cz je opravdu bohatý. Aktuálně počet modelů prodávaných prostřednictvím internetového obchodu atakuje hranici 12 000. Vybírat lze samozřejmě i z řady různých značek, kterých je aktuálně v nabídce 127. To znamená nejenom důraz na ty známé a prestižní, ale i možnost zakoupit modely méně známých výrobců. To vše doplňuje nabídka unikátních setů, které jsou kombinací hodinek a šperku. Zde dominují značky jako:

  • Esprit
  • Rosefield
  • Anne Klein

Ocenění a certifikáty

Že jde o kvalitního prodejce dokládá nejenom fakt, že v nabídce najdete jenom stoprocentní originály daných značek. Dokládá to třeba i certifikát Apek, který potvrzuje jistotu bezpečného a bezproblémového nákupu. Hodinky.cz také dominovaly v anketě Shop roku, kdy se v roce 2015 staly jedním z finalistů v celkem konkurenční kategorií, kterou jsou Módní doplňky.

Online, ale i osobně

Hodinky.cz jsou primárně internetovým obchodem, a na tom by se v budoucnu nemělo nic měnit. Zákazníkům nabídne různé formy plateb, stejně jako různé formy dopravy. Ta je u zboží s cenou nad 2 000 Kč dokonce zdarma.

Eshop má také své dvě vlastní výdejní místa. To první je v centrále firmy, a to ve východočeské Chrudimi. Dále je možné zboží vyzvednout na pobočce v Praze. Ta kromě výdejního místa slouží i jako plnohodnotná prodejna, kde je možné prohlédnout si řadu vystavených kusů, s možností jejich vyzkoušení a s možností jejich následné koupě.