Doprava zdarma nad 1 999 Kč na Grilovani.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Vše ke grilování naleznete na stejnojmenném e-shopu Grilovani.cz. Na dopravu zdarma máte nárok, když nakoupíte...Více informací

Vše ke grilování naleznete na stejnojmenném e-shopu Grilovani.cz. Na dopravu zdarma máte nárok, když nakoupíte nad 1 999 Kč. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Grilování.cz

Chcete někomu udělat radost krásným dárkem? Rozhodně vyzkoušejte internetový obchod Grilování.cz, který nabízí všechno, co budete potřebovat pro uskutečnění kvalitního grilování. V nabídce naleznete široký sortiment grilů, grilovacího náčiní, omáček, koření pro perfektní chuť, recepty a návody na správné grilování a spoustu dalšího, co s touto oblíbenou zahradní činností souvisí. Stačí jen navštívit příjemně zpracované přehledné stránky a vybrat si. Při nákupu na tomto e-shopu může být navíc uplatněna sleva, díky které se celková částka ještě sníží. Z toho důvodu se pro zákazníky může stát nakupování na tomto e-shopu opravdu výhodné. Speciální akce, výprodeje a nabídky kolekcí mohou ulehčit zákazníkovu volbu při výběru zboží. Pokud se tedy chcete potěšit novým kvalitním grilem nebo vybavením pro grilování, určitě navštivte stránky grilování.cz a nebudete litovat.

Nabízený sortiment

Sortiment internetového obchodu grilování.cz je velmi pestrý, a z toho důvodu tomu bylo přizpůsobeno členění, které rozděluje sortiment do několika následujících kategorií:

  • Grily Weber-grily na dřevěné uhlí, plynové grily, elektrické grily, gourmet BBQ systém, příslušenství
  • Grily a udírny-plynové grily Broil King, Otto´s O.F.B. grily na steaky, keramické grily, peletové grily, grily na dřevo
  • Grilovací náčiní-nářadí, rošty, rožně, špízy, sady, pizza program, steakové nože a příbory
  • Podpalování grilu-brikety, uhlí, lupínky na uzení, podpalovače a startéry, pelety, piliny na uzení
  • Litinové pánve a nádobí-pánve, hrnce, grily, rošty a tály, ocelové pánve
  • Vakuovačky Lava-fólie a sáčky, nádoby, příslušenství, Lava Sous-Vide
  • Koření, sůl a omáčky

Dle výše uvedeného seznamu je zřejmé, že nabídka je opravdu pestrá. Každý, kdo chce nakoupit kvalitní zboží, zde určitě objeví vše, co potřebuje. Na mnoho produktů může být navíc uplatněna sleva, která už tak výhodné ceny ještě zlevní. Zákazníkovi se tím výběr a rozhodování značně zjednoduší.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Z hlediska dopravy je to u tohoto internetového obchodu následovně. Při objednávce nad 3000 Kč je doprava v rámci České pošty zcela zdarma. V případě objednávky pod 2000 Kč lze využít služeb kurýrní společnosti DPD, kde činí cena za dopravu 99 Kč. Při objednávce nad 2000 Kč je doprava přes společnost DPD zcela zdarma. Když k tomu zákazník využije slevový kód, může značně ušetřit. Možností je také Česká pošta s Balíkem do ruky za 149 Kč nebo Balík na poštu za 129 Kč. Můžete také navštívit kamennou prodejnu e-shopu ve Vilémově, která slouží zároveň jako místo odběru objednávek. Je ovšem nutné sledovat otevírací dobu prodejny na jejich stránkách.

V internetovém obchodě grilovani.cz lze platit formou dobírky, online převodem, platební kartou přes GoPay nebo v hotovosti či kartou na prodejně. V případě dobírky nad 1500 Kč, je dobírka v rámci ČR zcela zdarma. V ostatních případech platí cena 30 Kč. Pokud k tomu ovšem využijete slevový kód, může se vám cena snížit. A to se teď v tomto období určitě vyplatí.

Slevy a bonusy pro zákazníka

Jako každý jiný e-shop, tak i tento nabízí celou řadu výhod pro své zákazníky. Velkou výhodou je doprava zdarma při nákupu nad 2000 Kč. Pokud celková částka přesáhne 3000 Kč, budete mít dopravu u České pošty také zdarma. Využijete-li k tomu slevový kód, který e-shop čas od času zveřejňuje, určitě se vám nákup vyplatí. Sledujte proto pozorně stránky tohoto internetového obchodu, ať vám nic neunikne.

Mezi další nesporné výhody patří bezesporu řada speciální akcí, výprodejů a nejrůznějších výhodných nabídek za ty nejvýhodnější ceny. Pokud nechcete, aby vám nějaká sleva unikla, určitě se přihlaste k odběru novinek. Poštou vám budou chodit aktuální akce, slevy a výprodeje a vy tak budete o všem vědět dříve než ostatní.

Výhodou jsou také kvalitně a přehledně vytvořené webové stránky, na kterých najdete kontakt na zákaznické oddělení, které vám bude vždy k ruce a poradí s jakýmkoliv dotazem. V sekci Poradna navíc objevíte řadu užitečných informací, které jako grilmeister určitě oceníte.

Reklamace a vrácení zboží

I přes garantovanou kvalitu se může stát, že obdržíte nevyhovující zboží. Pokud by se tak stalo, můžete zboží do 14 dnů od převzetí zboží vrátit. Zboží musí být důkladně zabalené a nesmí být použité. V případě reklamace, se na zboží vztahuje reklamační řád České republiky. Vždy raději kontaktujte zákaznické oddělení, které vám poradí přesný postup.