Doprava zdarma nad 2 000 Kč na e50style.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Nakupte v e-shopu e50style.cz za více jak 2 000 Kč a za dopravu nemusíte zaplatit...Více informací

Nakupte v e-shopu e50style.cz za více jak 2 000 Kč a za dopravu nemusíte zaplatit vůbec nic. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Sleva 10 % na e50style.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Získejte slevu 10 % na nákup v e-shopu zaměřeném na značkovou módu a obuv, e50style.cz....Více informací

Získejte slevu 10 % na nákup v e-shopu zaměřeném na značkovou módu a obuv, e50style.cz. Stačí se zapsat k odběru newsletteru a dodatečná sleva 10 % je Vaše. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu e50style.cz

Zajímá vás móda a hledáte internetový obchod, který je v této oblasti zárukou kvality? Vyzkoušejte e-shop e50style.cz, jemuž záleží na spokojenosti svých zákazníků. V tomto internetovém obchodě najdete oblečení značek jako Adidas, Bama, Champion, Converse, Feewear, Lock&Lock, Lonsdale, Lotto, Merrell, New Balance, Nike, Oto, Puma, Reebok, Salomon, Sergio Tacchini, Timberland, Under Armour nebo Vans. Najdete zde nejnovější kolekce, bestsellerové modely, atraktivní slevy a výprodeje. Najdete zde sekce pánské, dámské, ale samozřejmě i dětské. Stejně tak zde najdete samostatné sekce na boty, oblečení, nejrůznější novinky a výprodeje. O široké nabídce produktů se můžete přesvědčit na příjemně vytvořeném a přehledném e-shopu. Při nákupu na tomto e-shopu může být navíc uplatněna sleva, díky které se celková částka ještě sníží. Z toho důvodu se pro zákazníky může stát nakupování na tomto e-shopu opravdu výhodné. Speciální akce, výprodeje a nabídky kolekcí mohou ulehčit zákazníkovu volbu při výběru zboží. Pokud si tedy chcete udělat radost krásným a kvalitním oblečením světoznámých značek, určitě zvolte e-shop e50style.cz.

Nabízený sortiment

Sortiment internetového obchodu e50style.cz je velmi pestrý, a z toho důvodu tomu bylo přizpůsobeno členění, které rozděluje sortiment do několika následujících kategorií:

  • Pánské boty-zimní boty, tenisky, fitness boty, běžecké boty, kecky, trekové boty, pohorky, žabky, sandály, boty fotbalové, basketbalové
  • Pánské oblečení-mikiny, přechodné bundy, kalhoty, vesty, zimní bundy, trička, polo trička, topy, kraťasy, plavky
  • Pánské doplňky-batohy, tašky, kšiltovky, zimní čepice, rukavice, šály, ponožky, péče o obuv, peněženky, míče, sportovní láhve, sluneční brýle
  • Dámské boty-zimní boty, tenisky, fitness boty, běžecké boty, kecky, trekové boty, sandály, pohorky, žabky, pantofle, boty casualové
  • Dámské oblečení-mikiny, přechodné bundy, kalhoty, vesty, zimní bundy, trička, polo trička, topy, šaty, plavky
  • Dámské doplňky-batohy, tašky, kšiltovky, zimní čepice, rukavice, šály, ponožky, péče o obuv, peněženky, míče, sportovní láhve, sluneční brýle
  • Dětské boty-zimní boty, tenisky, fitness boty, běžecké boty, kecky, trekové boty, sandály, boty fotbalové a casualové
  • Dětské oblečení-trička
  • Dětské doplňky-batohy, zimní čepice, šály, rukavice, fotbalové doplňky

Dle výše uvedeného seznamu je zřejmé, že nabídka je opravdu pestrá. Každý, kdo touží po kvalitním a značkovém oblečení či obuvi si zde může dokoupit nové kusy. Na mnoho produktů může být navíc uplatněna sleva, která už tak výhodné ceny ještě zlevní. Zákazníkovi se tím výběr a rozhodování značně zjednoduší.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Všechny objednávky provedené uskutečněné v e-shopu e50style.cz jsou zákazníkům zasílány prostřednictvím České pošty a kurýrní službou PPL. Zboží je doručováno po celé České republice přímo k zákazníkovi domů.

Platba je možná platbou online prostřednictvím platební karty TrustPay nebo platbou na dobírku. V takovém případě dojde k předání hotovosti při převzetí balíčku. Při platbě předem zaplatíte ve všech případech 69 Kč a při platbě na dobírku zaplatíte vždy 99 Kč. V případě, že se celková částka vyšplhá přes 2000 Kč, je doprava zdarma. Využijete-li k tomu speciální slevový kód, můžete výrazně ušetřit. I to je důvod, proč se vyplatí nakupovat u tohoto e-shopu.

Slevy a bonusy pro zákazníka

U tohoto internetového obchodu se můžete těšit na spoustu atraktivních slev, výprodejů a nejrůznějších akcí, které vám nákup jistě zpříjemní. Pokud nechcete přijít o žádnou z atraktivních nabídek, je vhodné přihlásit se k odběru internetového newsletteru, a všechny akce, slevy atd. vám budou chodit na email. Můžete také využít speciální slevový kód, čímž dosáhnete výraznějších slev. I díky tomu lze na tomto e-shopu ušetřit.

Samotná registrace na stránkách přináší i další výhodu. Registrujete-li se, bude vám automaticky načtena 10 % sleva na první nákup. To se vyplatí, chcete-li si udělat opravdu velký nákup. Záhy hned zjistíte, že vše proběhlo bez problémů a k e-shopu se rádi vrátíte příště znovu. Na výběr jsou také výprodeje, v nichž jsou ceny už výrazně ponížené.

Velkou výhodou je samozřejmě už zmíněná doprava zdarma při nákupu nad 2000 Kč. Pokud k tomu navíc využijete slevový kód, můžete značně ušetřit. Nakupování na e50style.cz se proto opravdu vyplatí. Výhodou je také možnost nákupu odkudkoliv a kdykoliv. Stačí mít jen přístup k internetu.

Reklamace a vrácení zboží

V případě, že nejste spokojeni se zásilkou, máte možnost zboží reklamovat nebo ho vrátit. Na e-shopu zakoupené zboží můžete vyměnit nebo vrátit zboží do 30 dnů od převzetí, a to bez udání důvodu. V případě reklamace, se na zboží vztahuje reklamační řád České republiky.