Doprava zdarma nad 1 000 Kč na Dumknihy.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Nakupte zboží nad 1 000 Kč na Dumknihy.cz a za dopravu nezaplatíte ani korunu.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Dumknihy.cz

Líbí se vám cizojazyčná literatura, při které byste si mohli trénovat cizí jazyk? Zajímá vás hudba a vše kolem ní nebo dáváte raději přednost komiksům a komiksovým hrdinům napříč celým komiksovým světem? Ať je to tak nebo tak, bude pro vás ideálním řešením navštívit internetový obchod Dumknihy.cz, který má v naší zemi opravdu silné slovo na poli e-shopů s knihami. Tomuto e-shopu záleží na spokojenosti svých zákazníků, a proto nabízí to nejlepší zboží za co nejrozumnější ceny. V nabídce najdete nejen knihy všech žánrů, ale také zboží z oblasti hudebnin, komiksového světa nebo cizojazyčné literatury. O široké nabídce produktů se můžete přesvědčit na příjemně vytvořeném a přehledném e-shopu, který patří v naší zemi mezi oblíbené. Při nákupu může být uplatněna sleva, s jejíž pomocí se celková částka nákupu může snížit. Speciální akce, výprodeje a nejrůznější slevy mohou ulehčit zákazníkovu volbu při výběru zboží. Pokud si tedy chcete udělat radost kvalitní četbou nebo komiksem, určitě zvolte e-shop Dumknihy.cz a nebudete litovat.

Nabízený sortiment

Sortiment internetového obchodu Dumknihy.cz je velmi široký a dělí se na spoustu kategorií a podkategorií. V rámci přehlednosti sortimentu bylo členění rozděleno do následujících kategorií:

  • Knihy-Magnesia Litera 2019, audioknihy, beletrie, cestování, ekonomika a podnikání, historie, chovatelství, jazykověda a literární věda, knižní záložky, křížovky a sudoku, kuchařky a nápoje, Moleskine, náboženství, duchovní nauky, právo, děti a mládež, příroda a zahrada, přírodní vědy, rodina, vztahy, společenské vědy, sport, technika, učebnice, umění, vojenství, volný čas, zdraví, životní styl
  • Hudebniny-novinky a přírůstky, hudební antikvariát, hudební skladatelé, hudební teorie, jazz, pop, rock, notový papír, noty podle obsazení, výukové materiály
  • Comics- AARGH!, Crew, Český komiks, Asterix, Avengers, Batman, Bleach, Calvin a Hobbes, Crying Freeman, Čtyřlístek komiksy, Daredevil, Dětské komiksy, Garfield, JLA, edice Komiks, Kůstek, Leonardo, Manga, Naruto, Omnibus, Ovečka Shaun, Preacher, Superman, Spider-Man, Simpsonovi a Futurama, Star wars, Šmoulové, Tintin, Usagi Yojimbo, X-Men, Y: Poslední z mužů, Živí mrtví, Azzarello Brian, Bendis Brian M., Ellis Warren, Ennis Garth, Foglar Jaroslav, Gaiman Neil, Goscinny René, Kopl Petr, Miller Frank, Moore Alan, Morrison Grant
  • Cizojazyčná literatura-angličtina, čínština, finština, francouzština, italština, japonština, korejština, maďarština, němčina, nizozemština, polština, ruština, řečtina, slovenština, španělština, švédština

Dle výše uvedeného seznamu je evidentní, že nabídka e-shopu je velmi rozmanitá. Na mnoho produktů může být navíc uplatněna sleva, která může rozumně nízké ceny ještě snížit. Zákazníkovi se tím výběr a rozhodování značně zjednoduší a k e-shopu se bude rád vracet i v budoucnu.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Všechny objednávky provedené a uskutečněné v e-shopu Dumknihy.cz jsou zákazníkům zasílány prostřednictvím kurýrní služby. Zákazník může využít služeb České pošty nebo si může zboží vyzvednout na kterékoliv prodejně knihkupectví Kanzelsberger nebo Barvič a Novotný. Síť těchto prodejen je široká, neboť v rámci ČR existuje na 67 poboček.  Cena dopravy u České pošty je 85 Kč, a v případě dobírky plus 31 Kč. Bude-li chtít zákazník poslat zboží na Slovensko, cena dopravy činí 375 Kč prostřednictvím Slovenské pošty. V případě, že cena nákupu překročí hranici 1000 Kč, platí dopravu e-shop, a tudíž je pro zákazníka zdarma.

Platbu je možné provést prostřednictvím dobírky (zde je příplatek 31 Kč), bankovním převodem nebo prostřednictvím online platební karty. Využije-li zákazník k nákupu speciální slevový kód, může výrazně ušetřit. Ceny jsou více než rozumné, takže celková částka může být velmi příznivá.

Slevy a bonusy pro zákazníka

U internetového obchodu Dumknihy.cz se zákazník může také těšit na spoustu atraktivních slev, výprodejů a nejrůznějších akcí, které nákup mnohonásobně zpříjemní. Pokud zákazník nechce přijít o žádnou atraktivní nabídku, je vhodné, aby se přihlásil k odběru internetového newsletteru. Všechny knižní novinky, akce, slevy a výprodeje mu budou chodit na email a zákazník bude mít vše na dlani. Je zde také možnost využít speciální slevový kód, čímž lze dosáhnout výraznějších slev. Tímto způsobem může ušetřit nějakou tu korunu navíc.

Registrace na e-shopu je velmi výhodná, protože přináší určité bonusy. V případě registrace může být věrným zákazníkům umožněna sleva na každý nákup. Dalším důvodem je rozhodně velké množství poboček po celé republice (67), kde si může zákazník vyzvednout svůj objednaný balíček. Plusem jsou také často pořádané soutěže o zajímavé knihy a podrobné vyhledávání knižních titulů podle zadaných parametrů.

Velkou výhodou jsou atraktivní ceny, rychlé dodání a doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč. Většina zboží je skladem. K nákupu může být využít slevový kód, s nímž lze značně ušetřit. Nakupovat na Dumknihy.cz lze odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím internetu, například z pohodlí domova.

Reklamace a vrácení zboží

V případě, že zákazník není se zásilkou spokojený, má možnost zboží reklamovat. Stačí kontaktovat zákaznické oddělení e-shopu a počkat na potvrzení uplatnění reklamace v zákonné lhůtě 30 dnů. Následně zboží poslat včetně fakturačního čísla na adresu e-shopu. Mimo vlastní reklamační řád se na zboží vztahuje reklamační řád České republiky. V případě jakýchkoli dotazů, je vždy dobré kontaktovat zákaznickou linku, která ochotně poradí s jakýmkoli problémem.