Doprava zdarma nad 999 Kč na Brunoshop.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
E-shop nabízející šperky z chirurgické oceli, Brunoshop.cz, nabízí dopravu od 39 Kč. Při objednávce nad...Více informací

E-shop nabízející šperky z chirurgické oceli, Brunoshop.cz, nabízí dopravu od 39 Kč. Při objednávce nad 999 Kč máte dopravu zcela ZDARMA. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Brunoshop.cz

V tom případě je pro vás internetový obchod brunoshop.cz ideálním řešením. V obchodě se starají o to, abyste byli sami se sebou spokojeni a nosili jen krásné věci, které vám dělají radost. Najdete zde spoustu inspirace na nákup vhodného daru pro partnera či blízkého přítele či přítelkyni. Ceny jsou rozumné, takže si zde vybere opravdu každý a rozhodně ho to finančně nezruinuje. V nabídce e-shopu najdete například šperky na tělo, náramky, přívěsky, náhrdelníky nebo náušnice. Samozřejmostí jsou různé dárkové kolekce a sady, včetně dárkových poukazů, za něž si obdarovaný může vybrat sám to, co se mu bude líbit. K dispozici je přehledná tabulka velikosti šperků, což může být velmi dobrým pomocníkem, zejména pánům. Veškeré zboží pochází od certifikované značky Bruno, která ve světě nabírá na čím dál větší oblibě. Internetový obchod brunoshop.cz nabízí výběr kvalitního zboží, které udělá radost každému milovníkovi krásných šperků. O široké nabídce produktů se můžete přesvědčit na příjemně vytvořeném a přehledném e-shopu. Pokud chcete při nákupu ušetřit, může být na nákup uplatněna sleva, s níž se celková cena nákupu sníží. Z toho důvodu je nakupování na tomto e-shopu opravdu dobrou volbou. Speciální akce, výprodeje a nabídky různých slev mohou ulehčit zákazníkovu volbu při výběru zboží. Pokud si tedy chcete udělat radost něčím hezkým, určitě zvolte e-shop brunoshop.cz.

Nabízený sortiment

Sortiment internetového obchodu Brunoshop.cz je rozmanitý, a z toho důvodu tomu bylo přizpůsobeno členění, které rozděluje sortiment do několika následujících kategorií:

  • Šperky na tělo-výběr podle zadaných parametrů
  • Prsteny-dámské, pánské, snubní (dámské, pánské), zásnubní
  • Náušnice-kruhy a kroužky, pecky, perlové, visací (řetízkové), oboustranné, lemující
  • Řetízky-na krk (dámské, pánské), na ruku (dámské, pánské), na nohu, náhrdelníky (dámské, pánské), s přívěskem (dámské, pánské, dětské)
  • Přívěsky-dětské, přívěsky na náramky, andělé a andělská křídla, dopravní prostředky, kříže, madonky, pentagramy, písmena, pro dva, sport, srdce, strom života, znamení zvěrokruhu, zvířata a ostatní
  • Náramky-dámské, pánské
  • Soupravy, Kolekce STORIES, Dárkové poukazy

Dle výše uvedeného seznamu je zřejmé, že nabídka e-shopu je pestrá a každý si zde vybere přesně ten šperk, po kterém touží. Na mnoho produktů může být uplatněna sleva, která výhodné ceny může snížit. Zákazníkovi se výběr a rozhodování značně zjednoduší a e-shop se pro něj stane místem, na které se bude rád vracet.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Všechny objednávky provedené a uskutečněné v e-shopu brunoshop.cz jsou zákazníkům zasílány prostřednictvím kurýrních služeb: Česká pošta, InTime a Zásilkovna. Možnost osobního odběru u tohoto e-shopu není k dispozici, nicméně pobočky Zásilkovny jsou po celé ČR. Je-li zboží na skladě a objednávka je uskutečněna do 13 hodin, je zboží odesláno ještě tentýž den. Zboží se odesílá také na Slovensko prostřednictvím Slovenské pošty nebo Zásilkovny. Ceny jednotlivých dopravců se liší, nicméně cena se vždy pohybuje do 70 Kč. Nad 999 Kč je doprava zdarma.

Platbu je možné provést prostřednictvím online bankovního převodu, dobírkou, systémem GoPay nebo TwistoPay. Zákazník má také možnost využít speciální slevový kód, díky kterému může na zboží výrazně ušetřit. E-shop zaručuje bezpečnou platbu, neboť se jedná o oficiální obchod, který by si rozhodně nedovolil žádné podvody.

Slevy a bonusy pro zákazníka

U internetového obchodu brunoshop.cz se zákazník může těšit na spoustu atraktivních slev, výprodejů a nejrůznějších akcí, které mohou nákup zpříjemnit. Nechce-li zákazník přijít o žádnou z atraktivních nabídek, je vhodné, aby se přihlásil k odběru internetového newsletteru. Všechny akce, slevy a výprodeje mu budou chodit na email a zákazník o nic nepřijde. Je zde také možnost využít speciální slevový kód, čímž lze dosáhnout výraznějších slev. Zákazník tak při nákupu ušetří nemalé peníze.

Registrace na e-shopu je velmi výhodná, protože přináší určité bonusy. Registruje-li se zákazník na e-shopu, bude mu poskytnuta sleva 50 Kč na první nákup. Lze se také přihlásit do Affiliate programu, který následně zákazníkovi přináší obrovské množství výhod a slev. Velkou výhodou je garance rychlého dodání zboží, doprava zdarma nad 999 Kč, zasílání do zahraničí a poradna při výběru šperku a vhodné velikosti. Zákaznická podpora je pak zákazníkům k dispozici každý všední den. To jsou všechno výhody, kvůli kterým se na tomto e-shopu vyplatí nakupovat.

Velkou výhodou je doprava zdarma nad 999 Kč a možnost výběru zboží podle zadaných parametrů. Bude-li k tomu navíc využit speciální slevový kód, může zákazník na nákupu značně ušetřit. Nakupování na brunoshop.cu se vyplatí i z toho důvodu, že lze nakupovat odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím internetu, například z pohodlí domova.

Reklamace a vrácení zboží

V případě, že zákazník není se zbožím spokojen, má právo do 14 od nákupu zboží vrátit. Zboží musí být zabaleno v originální krabičce a nesmí být žádným způsobem poškozeno. Následně se posílá na adresu e-shopu. V případě žádosti o výměnu, má zákazník právo tak učinit do 30 dnů od nákupu zboží. Postup je stejný jako v případě vrácení. V případě reklamace má zákazník právo zboží reklamovat do 2 let od nákupu. Reklamaci je možné uplatnit doručením zásilky na reklamační oddělení. Mimo vlastní reklamační řád e-shopu se na zboží vztahuje reklamační řád České republiky. V případě jakýchkoli nejasností, dotazů nebo stížností je vždy možné kontaktovat zákaznickou linku, která vždy ráda poradí a pomůže s daným problémem.