AndYou.cz – sleva 10%

Slevový kód Vyprší: 31.12.2022
Využijte náš jedinečný slevový kód ve výši 10% na celý váš nákup v e-shopu AndYou.cz!...Více informací

Využijte náš jedinečný slevový kód ve výši 10% na celý váš nákup v e-shopu AndYou.cz! Méně informací

AYKP10 Získat kód
100% Funkční

AndYou.cz – doprava zdarma

Slevový kód Vyprší: 31.12.2022
S tímto slevový kupón získáte dopravu úplně zdarma na každou objednávku v e-shopu AndYou.cz. Stačí...Více informací

S tímto slevový kupón získáte dopravu úplně zdarma na každou objednávku v e-shopu AndYou.cz. Stačí zadat slevový kupón v košíku. Méně informací

AYKP721 Získat kód
100% Funkční

Doprava zdarma nad 1 500 Kč na AndYou.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Dopravu zdarma v e-shopu s módou, AndYou.cz, můžete využít na objednávky nad 1 500 Kč.
Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu AndYou.cz

Na své si přijdou jak muži, tak ženy. V nabídce se samozřejmě objevují kategorie jako spodní prádlo, oblečení, plavky, pantofle, pánské župany, dárkové poukazy, hodinky, batohy, obaly a tašky, ponožky, parfémy a mnohé další produkty, které ve vašem vlastnictví rozhodně nesměji chybět. To vše je navíc zastoupeno skvělými značkami jako například Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Victoria’s Secret, Pink, DKNY, Diesel, POLO Ralph Lauren, Cluse, Champion a dalších. Na veškerý sortiment e-shopu může být dále uplatněna sleva, se kterou se vám podaří získat opravdu jedinečné produkty za výrazně nižší cenu. Nákupy na AndYou.cz se skutečně vyplatí.

Nabízený sortiment

Jelikož je sortiment internetového obchodu AndYou.cz opravdu značně rozsáhlý, muselo tomuto faktu být samozřejmě přizpůsobeno také členění do jednotlivých kategorií, které je velice přehledné a vypadá následovně:

  • Novinky
  • Ženy – spodní prádlo, oblečení, plavky, pantofle, hodinky
  • Muži – spodní prádlo, oblečení, plavky, pánské župany
  • Doplňky – dárkové poukazy, hodinky, batohy, obaly a tašky, ponožky, parfémy
  • Slevy

To vše je navíc zastoupeno řadou světoznámých a velice oblíbených značek jako je například:

  • Calvin Klein
  • Tommy Hilfiger
  • Victoria’s Secret
  • Pink
  • DKNY
  • Diesel
  • POLO Ralph Lauren
  • Cluse
  • Champion
  • Björn Borg

Jak je patrné z tohoto seznamu, tak AndYou.cz poskytuje svým zákazníkům skutečně prvotřídní nabídku produktů. Navíc je vám pravidelně zpřístupněna sleva, díky níž můžete nakoupit produkty té nejvyšší kvality za výrazně nižší ceny.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Dopravu zboží zákazníkovi je možné provést prostřednictvím přepravce PPL, který si za své služby účtuje poštovné v hodnotě 79 Kč. Dále můžete využít jednu z mnoha poboček Zásilkovny.cz. Tato možnost vyjde zákazníka na 59 KČ. Osobní odběr přímo na prodejně  AndYou.cz je samozřejmě zcela zdarma.

Pokud se rozhodnete nakoupit zboží v hodnotě vyšší než 1 500 Kč, jste od povinnosti platit poštovné zcela osvobozeni. Této částky musíte dosáhnout i poté, co na zboží uplatníte slevový kód. Počítá se totiž samozřejmě až ta výsledná částka.

Platbu za zboží je možné provést online bankovním převodem, online platební kartou, pomocí služby Twisto, rychlým bankovním převodem či na dobírku. Dobírka je na rozdíl od jiných obchodů od povinnosti platit peníze navíc osvobozena.

Bonusy pro zákazníky

Každý zákazník má možnost využít výše zmíněný slevový kód, s nímž dokáže na každém nákupu s AndYou.cz výrazně ušetřit peníze.

Tento slevový kód je možné využít i na zboží, které již předtím podléhalo nějaké slevě. Ušetříte tak rovnou dvojnásobně.

Pokud nechcete, aby vám neustále unikali novinky v nabídce internetového obchodu AndYou.cz a s nimi také výprodeje, akce nebo jakákoli další sleva, určitě se vyplatí přihlásit k pravidelnému zasílání informačních newsletterů, které vám od té doby budou chodit do vaší e-mailové schránky. Díky tomu už nemusíte neustále hlídat stránky jako takové.

Pokud nejste v oblasti módy a módního oblečení žádným velkým odborníkem, nechejte si s nákupem poradit přímo na stránkách e-shopu prostřednictvím blogu, který je zpřístupněný všem návštěvníkům zcela zdarma. Na něm se mimo jiné také dozvíte, jak nakupovat zboží pro přátele tak, abyste se nesekli v otázkách velikosti.

Jako bonus e-shopu AndYou.cz se dá jistě považovat také skutečnost, že objednané zboží vám dorazí na požadovanou adresu do 24 hodin od objednávky. Objednávku ovšem musíte učinit nejpozději do třinácté hodiny odpolední, jelikož jinak se lhůta dodání samozřejmě o něco prodlužuje. Pokud ovšem vše uděláte správně, nebudete tak muset na milované oblečení čekat zbytečně dlouhou dobu a prakticky hned druhý den se s ním můžete pochlubit svým známým a rodině. Pokud plánujete objednávku darovat někomu ze svých blízkých, určitě rychlost dodání také velice oceníte.

O kvalitách e-shopu by vás určitě mělo přesvědčit také perfektní hodnocení dosavadních zákazníků, která dosahuje neskutečných 99 % spokojenosti. Když už nebudete spokojeni tady, tak asi ani nikde jinde.

Reklamace a vrácení zboží

Od smlouvy je možné odstoupit bez udání důvodu v prodloužené lhůtě 100 dní od převzetí zásilky, což je na poli českých internetových obchodů naprostý unikát, který opravdu stojí za zmínku. Zboží je dále možné vyměnit za nové, pokud by měl zákazník o tuto možnost zájem. Reklamace dále probíhají podle platného reklamačního řádu České republiky.