Doprava zdarma nad 1 200 Kč na Activáček.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Doprava zdarma v e-shopu se školními a výtvarnými pomůckami, Activáček.cz, platí na objednávky nad 1...Více informací

Doprava zdarma v e-shopu se školními a výtvarnými pomůckami, Activáček.cz, platí na objednávky nad 1 200 Kč. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Sleva 5 % pro členy klubu Activáček.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
Pokud máte zájem o stálou 5% slevu v e-shopu se školními a výtvarnými pomůckami, Activáček.cz,...Více informací

Pokud máte zájem o stálou 5% slevu v e-shopu se školními a výtvarnými pomůckami, Activáček.cz, stačí se zaregistrovat do klubu Activáček. Navíc získáte i nižší limit pro dopravu zdarma a to při nákupu nad 900 Kč a spoustu dalších výhod. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

Dárek k nákupu nad 800 Kč na Activáček.cz

Akce Vyprší: 31.12.2022
K nákupu na Activáček.cz za více jak 800 Kč dostanete navíc dárek k nákupu a...Více informací

K nákupu na Activáček.cz za více jak 800 Kč dostanete navíc dárek k nákupu a to žvýkačky Halls a gelové pero Pentel EnerGel Pure. Méně informací

Získat slevu
100% Funkční

O e-shopu Activáček.cz

Samozřejmostí je pak výskyt zboží, jakým jsou například školní batohy a aktovky, tašky, penály a pouzdra na tužky, dětské outdoorové batohy, reflexní doplňky, zdravá lahev, boxy na svačinu, svačinové tašky, sáčky na cvičky, školní kufříky, kapsáře na lavici, dětské peněženky a pláštěnky, dětské spací pytle, vodové barvy, temperové barvy, štětce, barvy na sklo, barvy na textil, pastelky, voskovky, pastely, fixy, antistresové omalovánky, kreativní sady, malování pískem, dětská razítka, modelovací hmota a plastelína, barevný a krepový papír, kreslicí karton, kreativní papír, sešity, bloky, zápisníky, samolepicí bločky, obaly na sešity a učebnice, nůžky a další skvělé produkty, které ve vašich zásobách rozhodně nesměji chybět. Na všechno navíc může být uplatněna sleva, se kterou dokážete opravdu výrazně ušetřit.

Nabízený sortiment

Sortiment nabízený e-shopem Activacek.cz je skutečně velice rozsáhlý a proto i členění do jednotlivých kategorií je přehledné a vypadá následovně:

  • Aktovky, batohy a doplňky – školní batohy a aktovky, tašky, penály a pouzdra na tužky, dětské outdoorové batohy, reflexní doplňky, zdravá lahev, boxy na svačinu, svačinové tašky, sáčky na cvičky, školní kufříky, kapsáře na lavici, dětské peněženky a pláštěnky, dětské spací pytle, cestovní doplňky
  • Výtvarné potřeby – vodové barvy, temperové barvy, štětce, barvy na sklo, barvy na textil, pastelky, voskovky, pastely, fixy, antistresové omalovánky, kreativní sady, malování pískem, dětská razítka, modelovací hmota a plastelína, barevný a krepový papír, kreslicí karton, kreativní papír a další
  • Psací potřeby – kuličkové tužky, pera, náplně, obyčejné tužky, linery, popisovače, zvýrazňovače
  • Školní potřeby – sešity, bloky, zápisníky, samolepicí bločky, obaly na sešity a učebnice, nůžky, ozdobné nůžky, ořezávátka, gumy, lepicí tyčinky, tekutá lepidla, speciální lepidla, vteřinová lepidla, samolepicí pásky, desky, boxy, podložky, podložky na stůl, stojánky, sady písmen a číslic, výukové hodiny, mazací a stíratelné tabulky, kružítka, pravítka, úhloměry, trojúhelníky, rýsovací potřeby, kalkulačky, kalendáře, diáře, diáře, dětské židle a stoly, kontejnery a další
  • Oslavy a hry – stolování na party, dekorace a masky, dárkové tašky, balicí papíry, stuhy a mašle, barevné obálky, hry, knihy se samolepkami, zábavné sešity, obrázky a samolepky

Jak je jasně patrné při pohledu na seznam výše, tak z nabídky si skutečně vybere naprosto každý. Ve všech kategoriích se navíc často objevuje sleva, takže při nákupu můžete také ušetřit peníze. Pokud sháníte vybavení pro firmu, navštivte sesterský eshop s kancelářskými potřebami pro podnikatele.

Doprava zboží zákazníkovi a platba

Dopravu je možné zprostředkovat pomocí České pošty a její služby Balík do balíkovny, která stojí 61 Kč. Balík do ruky vyjde na 87 Kč. Balík na poštu zase stojí 84 Kč.

Přepravce DPD si za své služby účtuje poštovné v hodnotě 99 Kč. Kurýr po Praze si účtuje 149 Kč. Osobní odběr na pobočce Aktiva stojí 30 Kč a osobní odběr na pobočce Activáček je pak zcela zdarma.

Jakmile hodnota vašeho nákupu přesáhne částku 1 200 Kč, jste od povinnosti platit poštovné zcela osvobozeni. Této částky musíte ovšem dosáhnout i poté, co na zboží uplatníte slevový kód, protože se počítá až výsledná částka.

Platbu je možné provést bankovním převodem, online platební kartou, hotově nebo kartou při osobním odběru, rychlým bankovním převodem nebo na dobírku. Dobírka je dále zpoplatněna částkou 30 Kč, pokud nakoupíte za méně než 1 200 Kč. V opačném případě je zdarma.

Bonusy pro zákazníky

Každý zákazník může při nákupu na Activacek.cz výrazně ušetřit poté, co na zboží uplatní slevový kód. Nemusíte tak čekat do doby, než se zboží bude zlevňovat. Snížíte si cenu jednoduše sami.

V sortimentu e-shopu se pravidelně objevuje zboží, které podléhá slevě. Dokonce i na toto zboží je možné uplatnit slevový kód, takže na nákupu ušetříte ještě mnohem více peněz.

Pokud si nepřejete, aby vám stále unikaly novinky v nabídce, akce, výprodeje nebo v podstatě každá nová sleva, není nic jednoduššího, než si sjednat pravidelné zasílání informačních newsletterů do vašich e-mailových schránek.

Na e-shopu Activacek.cz je vám k dispozici také šikovný blog, kde se dozvíte několik zásadních rad v oblastech, které by vám při nákupu mohly činit potíže.

Reklamace a vrácení zboží

Od kupní smlouvy je možné odstoupit v zákonem stanovené lhůtě 14 dní od převzetí zásilky. Reklamace dále probíhají podle reklamačního řádu dostupného všem na stránkách e-shopu.